Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Paintball

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 18,90 p.p
  • min. 6
  • 60 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

2237 m2 spelterrein…. harde muziek…. rook…. waar zit de vijand nou? Paintball is op en top sensatie, maar vooral heel erg leuk!

Paintball

Paintball is een spel met verfkogels die worden afgeschoten met een speciaal paintball geweer. Het is een spel dat geschikt is voor jong en oud. Paintball is een strategisch spel waarbij de groep in 2 teams wordt verdeeld die tegen elkaar strijden in beschermende overalls. De missie kan per spel verschillend zijn, maar spannend is het altijd!

Vrijgezellenfeest?

Bij deze zogenaamde Bunny Hunt is de vrijgezel het haasje. Is hij/zij snel en slim dan zal hij/zij jullie te snel af zijn. Maar bovenal geeft de Bunny Hunt een extra dimensie aan het spel, maar vooral ook aan de dag van de vrijgezel. Geef bij het boeken aan als jullie deze variant willen spelen, er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Groepsgrootte

Per paintball sessie kunnen er 32 personen de arena in. Bent u met een grotere groep dan is dit geen probleem. Laat het ons weten en we kijken hoe we de groep kunnen opsplitsen zodat u toch allen een leuke dag heeft. Minder dan 6 personen kan ook maar dan betaalt u een groepsprijs van €108,-

Minimale leeftijd

Om zorg te dragen voor de veiligheid van het spel hanteren wij een minimale leeftijd van 16 jaar.

Beschermende kleding

Voor aanvang wordt u voorzien van een beschermende overall en een facemask. Wel is het belangrijk dat uw schoenen een beetje vies mogen worden, alhoewel de verf uitwasbaar is.

Prijs

Paintballen kost €18.90 per persoon.

Hiervoor krijgt u:

  • 1 uur paintballen
  • 50 bullets
  • Gebruik overall en facemask
  • Duidelijk instructies

Voor €5.25 kunt u 50 bullets bijkopen. Wilt u voor het echte grove schietgeweld gaan? U kunt 2000 bullets bijkopen voor €160.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Paintball60 min.632€ 18,90
Paintball extra bullets60 min.632€ 24,15

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit