€13,25

Lunch Grand Café

Perfect om uw dag mee te beginnen, of ter onderbreking van een dagje shoppen. Geniet van de lekkere sandwiches, na de lunch kunt u er weer tegen aan!
€10,00

Twaalf uurtje

Het Twaalf uurtje is een veelzijdige en lekkere lunch bestaande uit soep, brood en andere lekkernijen, waarna u met een voldaan gevoel weer op stap kunt in het veelzijdige Tilburg.
€15,75

Abdijlunch

Genieten van een rijke Bourgondische broodmaaltijd met speciale biergerechten in een idyllische omgeving. Alleen de omgeving zorgt al voor een onvergetelijke ervaring.
€20,50

Smakelijk varen

Op zoek naar een lekkere en verrassende activiteit in Tilburg? Ga gezellig varen in een van onze motorbootjes met een goed gevulde picknick- of borrelmand en Ontdek Tilburg vanaf het water. Gezellig, ...
€39,50

Kookworkshop Picknickmand

Picknicken is heerlijk als het lekker weer is. Met deze workshop Picknickmand kunt u zelf uw picknickmand vullen en er in een park heerlijk van genieten.
€24,75

Smaakvolle Sushi

Sushi is een heerlijk Japans gerecht. Sushi bestaat voornamelijk uit rijst met overige ingrediënten zoals rauwe of gebakken vis, groenten en gebakken ei.
€22,05

2-gangen diner op de Heuvel

In een warme en gezellige sfeer lekker eten. In dit etablissement midden op de Heuvel heeft u voldoende keuze en weten ze wat gastvrijheid betekend. Ideaal voor grote groepen!
€36,75

All-inclusive arrangement

Wilt u geen gedoe met rekeningen achteraf en splitsen van de kosten? Dan is dit All-inclusive arrangement echt iets voor u. In 2,5 uur kunt u eten en drinken zoveel u wilt. Ideaal!
€26,20

3-gangen diner op de Heuvel

In een warme en gezellige sfeer lekker eten. In dit etablissement midden op de Heuvel heeft u voldoende keuze en weten ze wat gastvrijheid betekent. Ideaal voor grote groepen!
€22,60

Tapasmenu Grand Café

Met zijn allen heerlijke tapas eten in een sfeervolle Grand Café. Tapas zijn Spaanse hapjes die op de glazen werden gelegd ter afdekking zodat er geen insecten of viezigheid in het glas zou ...
€24,70

3-gangen diner Grand Café

Wil je niet in een standaard restaurant eten? Kies dan voor dit 3-gangen diner. U dineert in een aangenaam grand café met een ongedwongen sfeer en industriële uitstraling. 
€19,50

3-gangen diner Grand Café budget

Een 3-gangen diner voor een mooie prijs! Diverse starters, de keuze uit twee lekkere hoofdgerechten en koffie of thee na. En dat alles op een mooie locatie vlakbij het centrum van Tilburg.
€24,15

BBQ buffet

Stoer en lekker veel! Als u het leuk vindt om zelf uw eten uit te zoeken dan is dit barbecue buffet helemaal iets voor u! Er is voor ieder wat wils en u kunt nemen zoveel u wilt.
€40,00

BBQ Boot

Wilt u dineren tijdens uw rondvaart? Dit kan! U kunt op de boot gezellig met uw vrienden, familie of collega's barbecueën. 
€24,15

Steengrillen

Lekker met zijn allen om de tafel en zelf uw eten bereiden. Gezellig! En u bepaalt zelf hoeveel u eet en wat. De keuze is er reuze!
€27,25

All you can eat arrangement

Op zoek naar een locatie waar u heerlijk én onbeperkt kunt eten? Dan bent u hier aan het juiste adres. De keuze is enorm en de locatie gezellig.
€18,40

High Tea

Een High Tea is een heerlijk en gezellig moment om bij te kletsen. Onder het genot van verschillende thee smult u van allerlei zoete en hartige hapjes. Een High Tea staat garant voor een voldaan ...
€42,50

High Tea Kookworkshop

Tijdens deze High Tea Kookworkshop geniet u van een heerlijke High Tea die u zelf bereid heeft. Een perfecte manier om lekker bezig te zijn en bij te kletsen met vriendinnen!

Contactformulier