Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes Brabant; boeiend en blits tegelijk!
Bent u op zoek naar een uniek en actief bedrijfsuitje in Brabant dan bent u bij Ontdek Tilburg aan het juiste adres! Uw bedrijfsuitje moet er uiteraard een zijn die niet snel vergeten wordt. Onze combinatie van creativiteit en organisatorische ervaring is daarom bijzonder handig voor u.

Wij gaan graag in gesprek met u om te ontdekken wat u zoekt in uw bedrijfsuitje en waarmee u zich kan onderscheiden. Het belangrijkste daarin is om te ontdekken wat voor soort mensen uw collega’s zijn en met wat kunnen we een glimlach op hun gezicht toveren? Dáár gaat het namelijk om! Vrolijke mensen die met een welgemeende lach terugdenken aan het bedrijfsuitje wat door ú georganiseerd is.

Waarom Ontdek Tilburg? 
U kunt bij ons terecht voor activiteiten zoals quizzen en (stads)spellen, maar ook voor entertainment bent u bij ons aan het juiste adres. Dit alles kan uiteraard volledig aangepast worden naar uw wensen.
Denk niet dat bedrijfsuitjes op maat altijd duur moeten zijn. Ook met kleinere budgetten kunnen wij uit de voeten en komen we graag met een passend voorstel.

Bedrijfsuitje Tilburg 
Ons kantoor is gevestigd in Tilburg en daar ligt dus onze basis, maar een actief Brabants bedrijfsuitje op locatie organiseren, is voor ons geen enkel probleem. Buiten Tilburg zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het bedenken van programma’s of entertainment op uw eigen locatie. Ervaring leert dat uw medewerkers verrast zullen zijn als op hun bedrijfslocatie ineens iets heel anders wordt georganiseerd.

Mocht u uw bedrijfsuitje in Tilburg laten plaatsvinden, dan kunnen wij u ons brede scala aan locale activiteiten aanbieden waar zeker iets voor u en uw collega’s tussen zit. Want heeft u wel eens gedacht aan een ludieke stadswandeling, een interactieve smartphone game of een compleet verzorgde dag waar u volledig ontzorgt wordt? Tilburg heeft meer te bieden dan u vooraf misschien denkt.

Gemak dient de mens
Een actief bedrijfsuitje in Brabant organiseren hoeft niet lastig of ingewikkeld te zijn. Bel of mail ons met uw wensen en wij komen met een voorstel waar ú de blits mee maakt! Dat scheelt u een hoop tijd en soms ook een boel frustratie.

Tot snel!

Team Ontdek Tilburg