Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Abdijlunch

Werkwijze
  • v.a. 19,55 p.p
  • min. 10
  • 60 min
Rinus - Sacobel World
Niets dan lof voor jullie team om een originele formule uit te voeren. Hoe leuk is Tilburg, De Abdij en de formule van het kookevenement. Een en ander is tot in de kleine uurtjes doorgegaan en dan het ontbijt, allemaal super, heel erg bedankt!

Bierbrouwerij de Koningshoeven is de enige Trappistenbrouwerij van Nederland en echt de moeite waard om te bezoeken! Gelegen naast de abdij waar nog steeds monniken wonen, is dit een absolute must see.

Herkomst Trappistenbier

Wereldwijd zijn er slechts zeven Trappistenbieren die het logo Authentic Trappist Product mogen voeren en een daarvan is La Trappe uit Tilburg. Een bier mag alleen de naam Trappistenbier dragen als het binnen de muren van een Trappistenklooster onder het toezicht en de verantwoordelijkheid van de monniken wordt gebrouwen.

Abdijlunch

In het Proeflokaal kunt u genieten van een heerlijke abdijlunch. Deze rijke Bourgondische broodmaaltijd, met trappistenbrood uit eigen abdij, gebakken door de broeders, wordt begeleid met verse salade. Inbegrepen is een glas Trappistenbier of jus d’orange en onbeperkt koffie en thee.

Rondleiding en bierproeverij

Deze Abdijlunch is perfect te combineren met een rondleiding en bierproeverij.

Rondleiding

Het Trappistenklooster en Bierbrouwerij de Koningshoeven hebben een rijke historie, waarover zij u graag informeren. Om in de sfeer te komen krijgt u eerst een film te zien over de historie van de monniken en hoe ze in Tilburg terecht zijn gekomen. Vervolgens wordt u rondgeleid door de Bierbrouwerij en ziet u meer van het prachtige Trappistenklooster.

Bierproeverij

Tijdens deze bierproeverij krijgt u 4 verschillende La Trappe biertjes te proeven. Uiteraard krijgt u bij ieder biertje uitleg over de historie en de smaak.

Let op: De abdijlunch is niet te boeken op zondag ivm de drukte in de abdij.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Abdijlunch60 min.10100€ 19,55
Abdijlunch, rondleiding en bierproeverij210 min.10100€ 42.50
Vrijblijvende aanvraag Bel direct