Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Beer, Bike & Burger

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 39,50 p.p
  • min. 8
  • 240 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Op zoek naar een stoere activiteit? Wil je iets doen wat niet te ingewikkeld is maar vooral leuk en lekker? Dan is dit arrangement echt iets voor jullie!

Als start van de dag hebben we een lekkere bierproeverij voor jullie in petto. Vier heerlijke tapbiertjes die wisselen met het seizoen. Uiteraard vertelt onze barman wat fantastische feitjes over jullie bier maar het belangrijkste is dat jullie het zelf mogen opdrinken.

Om jullie ook wat frisse lucht te gunnen worden er stoere chopper bikes geleverd waarop jullie een fijn stukje mogen fietsen. De route leveren wij digitaal aan en is vooral niet te lang maar wel langs voldoende kroegjes waar jullie, wanneer de droge tong er om vraagt, aangelegd kan worden.

Als afsluiter moet er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht worden daarom eindigen jullie met een overheerlijke, stoere, sappige burger. Keuze uit 2 soorten dus voor ieder wat wils.

Kortom zoek je een No Nonsense arrangement waarbij het gaat om gezelligheid, verbroedering en goede versnaperingen dan is dit jullie uitje!

Inclusief
– Bierproeverij van 4 glaasjes stoer bier
– Chopper bikes (of een andere gave fiets)
– Burger met 1 consumptie (gewoon bier, wijn, fris)
– Digitale fietsroute langs verscheidene fijne kroegjes –> 7 km rondje

Over de totale boeking vragen wij € 7,50 reserveringskosten

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Beer, bike, burger240 min850€ 39,50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit