Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Beer, Bike & Burger

Werkwijze
  • v.a. 49,50 p.p
  • min. 8
  • 240 - 300 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Op zoek naar een stoere activiteit? Wil je iets doen wat niet te ingewikkeld is maar vooral leuk en lekker? Dan is dit arrangement echt iets voor jullie!

Bier
Als start van de dag hebben we een lekkere bierproeverij voor jullie in petto. Vier heerlijke tapbiertjes die wisselen met het seizoen. Uiteraard vertelt onze barman wat fantastische feitjes over jullie bier maar het belangrijkste is dat jullie het zelf mogen opdrinken.

Bike
Om jullie ook wat frisse lucht te gunnen worden er stoere chopper bikes geleverd waarop jullie een fijn stukje mogen fietsen. De route leveren wij digitaal aan en is vooral niet te lang maar wel langs voldoende kroegjes waar jullie, wanneer de droge tong er om vraagt, aangelegd kan worden.

& Burger
Als afsluiter moet er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht worden daarom eindigen jullie met een overheerlijke, stoere, sappige burger. Keuze uit 2 soorten dus voor ieder wat wils.

Kortom zoek je een No Nonsense arrangement waarbij het gaat om gezelligheid, verbroedering en goede versnaperingen dan is dit jullie uitje!

Dit programma is inclusief:
– Bierproeverij van 4 glaasjes speciaalbier
– Chopper bike (of een andere gave fiets)
– Burger met één consumptie (pils van de tap, wijn, fris, koffie, thee)
– Digitale fietsroute langs verscheidene fijne kroegjes –> 7 km rondje

Prijs
Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. personenMax. personenPrijs
Beer, Bike, Burger240 min8 personen50 personen€ 49,50 p.p.
Vrijblijvende aanvraag Bel direct