Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Bierproeverij centrum

Werkwijze
  • v.a. 15,- p.p
  • min. 8
  • 90 - 120 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Bierproeverij Centrum
Voor deze bierproeverij hebben we gekozen voor bier van Nederlandse bodem. Dit is niet zomaar een keus. Wij zijn er van overtuigd dat Nederland trots mag zijn op haar microbrouwerijen. Het aantal is de afgelopen jaren enorm gestegen. Nederland telt nu zo’n 650 (micro)brouwerijen. Ter vergelijking – op het dieptepunt, in 1980, waren dit er 14.

Nederlands vloeiende goud
Typisch voor de Nederlandse biercultuur is de veelheid aan stijlen en de vele internationale invloeden. De Nederlandse biercultuur is een “progressieve” biercultuur, waar nieuwe invloeden steeds welkom zijn en er veel tijdelijke bieren (bijvoorbeeld seizoensbieren) bestaan, terwijl er juist relatief weinig oude tradities zijn bewaard. Hierin verschilt de Nederlandse biercultuur duidelijk van de Belgische of Duitse. Door de strenge regels in België en Duitsland is het aanbod van bieren daar veel uniformer en conservatiever. Het Duitse ‘ Reinheitsgebot’ is hier een voorbeeld van. In deze warenwet staat beschreven dat bier enkel graan, water en hop mag bevatten, het gebruik van vruchten en kruiden is verboden. In Nederland heeft men geen last van oude codes en tradities en worden de bieren juist gekenmerkt door ‘lef’ en ‘durf’.

Bierproeverij
Na een warm ontvangst zijn de smaakpapillen aan de beurt. Jullie krijgen 4 verschillende biertjes aangeboden met allen hun eigen verhaal. Geniet van de smaak en het moment, dus neem vooral de tijd.

Proeverij Plus
Deze biertjes zijn natuurlijk allemaal wat zwaarder dan dat u waarschijnlijk gewend bent dus de combinatie met aangepaste hapjes is zeker aan te raden. Het is niet alleen een genot dat de hapjes zijn aangepast op de smaak van de bieren maar uw dag duurt er waarschijnlijk ook wat langer door.

Bierproeverij Centrum is inclusief:

  • 4 biertjes

Bierproeverij Centrum Plus is inclusief:

  • 4 biertjes
  • 4 hapjes aangepast op de geserveerde bieren

Prijs
Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. personenMax. personenPrijs
Bierproeverij Centrum60 min.8 personen100 personen€15,00 p.p.
Bierproeverij Centrum Plus90 min.8 personen100 personen€ 22,50 p.p.
Vrijblijvende aanvraag Bel direct