Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Bierproeverij in de Koningshoeven

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 12,50 p.p
  • min. 8
  • 60 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Wereldwijd zijn er slechts zeven Trappistenbieren die het logo Authentic Trappist Product mogen voeren. La Trappe uit Tilburg is er daar één van. Alleen als het bier binnen de muren van een Trappistenklooster onder het toezicht en de verantwoordelijkheid van de monniken gebrouwen wordt, mag het de naam ‘Trappistenbier’ dragen

Bierproeverij

Tijdens deze bierproeverij krijgt u 4 verschillende La Trappe biertjes te proeven. Uiteraard krijgt u bij ieder biertje uitleg over de historie en de smaak.

Rondleiding

Het Trappistenklooster en Bierbrouwerij de Koningshoeven hebben een rijke historie, waarover zij u graag informeren. Om in de sfeer te komen krijgt u eerst een film te zien over de historie van de monniken en hoe ze in Tilburg terecht zijn gekomen. Vervolgens wordt u rondgeleid door de Bierbrouwerij en ziet u meer van het prachtige Trappistenklooster. Voor meer informatie over de rondleiding klikt u op combinatietips.

Eten

Bierbrouwerij de Koningshoeven heeft naast bier ook een hoop lekkers om erbij te boeken.

  • Abdijlunch (min. 10 personen)

Rijke Bourgondische broodmaaltijd met trappistenbrood uit eigen abdij, gebakken door de broeders. De maaltijd wordt geserveerd met een verse salade. U krijgt hierbij een glas trappistenbier of jus d’orange en onbeperkt koffie en thee.

Prijs

De bierproeverij bij de Bierbrouwerij kost €12,50 per persoon. Hiervoor krijgt u 4 verschillende La Trappe biertjes.

Let op: De bierproeverij is enkel te boeken in combinatie met de rondleiding. Mocht u enkel een bierproeverij willen kijk dan eens naar onze proeverij in het centrum.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Bierproeverij met Rondleiding150 min.850€ 22,50
Bierproeverij met Abdijlunch120 min.1050€ 32,05
Bierproeverij met Abdijlunch en Rondleiding210 min.1050€ 42,50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit