Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Citygame De Erfenis

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 29,50 p.p
  • min. 10
  • 180 min
Ronald Mutsaers, Cubiss
We hebben een hele leuke, gezellige avond gehad. Het spel de Erfenis is dan ook een aanrader!

De Erfenis – het spel
Ieder team krijgt een smart phone mee waarmee je de strijd aangaat met de andere teams. De bedoeling is dat jullie in ca 2 uur tijd zo veel mogelijk geld uit geven. Dit kan door het goed beantwoorden van vragen en het volbrengen van hilarische foto opdrachten die real time beoordeeld worden door de instructeur.

Maar dat is niet alles! Gedurende het spel kan je de andere teams digitaal uitdagen voor een spel in het casino. Ben jij vingervlug? Of ben juist heel goed in benaderingsvragen?? Dan is dit waarschijnlijk de plek waar jullie team het meeste geld gaat uitgeven (en dat is de bedoeling!!)

Tot een half uur voor tijd kunnen jullie de tussenstand van de andere teams zien waardoor je wel fanatiek moet worden! Het laatste half uur gaat de tussenstand op zwart zodat jullie niet weten wie er als winnaar uit de bus komt.

Dit programma is inclusief:

  • Twee consumpties (één bij aanvang en één bij afsluiting)
  • Begeleiding door de notaris (instructeur)
  • Gebruik speciale smartphone en materiaal
  • Prijs voor de winnende groep
  • Digitale versie van de foto’s (worden achteraf toegestuurd)

De Erfenis Leijpark

Het is eveneens mogelijk om De Erfenis in het Leijpark Tilburg te spelen. Dit bosrijke Tilburgse park ligt buiten het centrum van Tilburg en beschikt over mooie wandelpaden. Houdt u van de natuur of wilt u eens iets anders dan anders? Kies dan voor De Erfenis in het Leijpark. Verder bieden wij u de mogelijkheid om De Erfenis te boeken in combinatie met een heerlijke brunch of diner.

WKR
Als u uw bedrijfsuitje op uw eigen locatie organiseert valt deze onder de WKR (werk kosten regeling) en hoeft u geen belasting af te dragen. De Erfenis kunnen wij tegen een meerprijs op en rondom uw eigen locatie uitzetten zodat u deze op uw kantoor kunt opstarten. Op deze manier worden enkel de versnaperingen belast.

Groepsgrootte
Bent u met meer dan 140 personen? Geen probleem dan verzorgen wij extra telefoons van partners waardoor u het spel gewoon kunt spelen.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

</p> <p>DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
De Erfenis180 min.10140€ 29,50
De Erfenis met persoonlijke vragen180 min.10140€ 34,50
De Erfenis Leijpark180 min.10140€ 29,50
De Erfenis Leijpark met persoonlijke vragen180 min.10140€ 34,50</p> <p>

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit