Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Citygame Kraak de kluis

Werkwijze
  • v.a. 21,50 p.p
  • min. 8
  • 150 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Kraak de Kluis – het spel
Hillebrand Koningsdiep, een bekende visser in de Piushaven, is tijdens zijn vaart op het water tegen een obstakel aan gevaren, waardoor de boot geheel onder water is gekomen. Zijn boot en bezittingen zijn kort hierna op de bodem teruggevonden. Helaas ontbreekt van de man zelf nog ieder spoor.

Kraak de kluis is een spel waarbij je als groep in en rondom de Piushaven op pad gaat om te achterhalen welke cijfercombinatie er nodig is om de gevonden kluis te kunnen openen. Wie weet stuiten jullie nog op meer informatie met betrekking tot deze gebeurtenis…

Ontvangst
Het spel start in de door ons verzorgde horecagelegenheid. Hier krijgt iedereen één drankje en uitleg over het spel. Hierna gaat u samen op pad om zo snel mogelijk tot de juiste cijfercombinatie te komen!

Hoe komt u tot de cijfercombinatie?
Verspreid over de Piushaven zijn er verschillende opdrachten waarmee je cijfers kunt verdienen. Je kunt hierbij denken aan hersenkrakers, kennisvragen, puzzelen en nog andere opdrachten!

Maak ’t en kraak ‘t
Aan het einde komen alle teams terug naar de beginlocatie waar de Politie Piushaven jullie ontvangt. Het winnende team is het team welke aan het eind van het spel de kluis het snelst weet te kraken!

Dit programma is inclusief:

  • Twee consumpties, één bij aanvang en één bij afsluiting (pils van de tap, wijn, fris, koffie, thee)
  • Begeleiding door de instructeur
  • Leuke opdrachten
  • Prijs voor de winnende groep

Prijs
Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. personenMax. personenPrijs
Kraak de Kluis150 min.8 personen16 personen€ 24,50 p.p.
Kraak de Kluis150 min.17 personen32 personen€ 23,00 p.p.
Kraak de kluis150 min.33 personen of meer€ 21,50 p.p.
Vrijblijvende aanvraag Bel direct