Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Kraak de Kluis citygame

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 23,50 p.p
  • min. 8
  • 150 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Kraak de Kluis – het spel

Hillebrand Koningsdiep, een bekende visser in de Piushaven, is tijdens zijn vaart op het water tegen een obstakel aan gevaren, waardoor de boot geheel onder water is gekomen. Zijn boot en bezittingen zijn kort hierna op de bodem teruggevonden. Helaas ontbreekt van de man zelf nog ieder spoor.

Kraak de kluis is een spel waarbij u als groep in en rondom de Piushaven op pad gaat om te achterhalen welke cijfercombinatie er nodig is om de gevonden kluis te kunnen openen. Wie weet stuiten jullie nog op meer informatie met betrekking tot deze gebeurtenis…

Ontvangst

Uw spel start in de door ons verzorgde horecagelegenheid. Hier krijg u allen één drankje en uitleg over het spel. Hierna gaat u samen op pad om zo snel mogelijk tot de juiste cijfercombinatie te komen!

Hoe komt u tot de cijfercombinatie?

Verspreid over de Piushaven zijn er verschillende opdrachten waarmee u cijfers kunt verdienen. U kunt hierbij denken aan hersenskrakers, kennisvragen, het oplossen van een puzzel zonder te praten en nog vele doe opdrachten!

Maak ’t en kraak ‘t

Aan het einde komen alle teams terug naar de beginlocatie waar de Politie Piushaven jullie ontvangt. Het winnende team is het team welke aan het eind van het spel de kluis het snelst weet te kraken!

Dit programma is inclusief:

  • Twee consumpties (één bij aanvang en één bij afsluiting)
  • Begeleiding door de instructeur
  • Leuke opdrachten
  • Prijs voor de winnende groep

Groepsgrootte

De prijs voor Kraak de Kluis is gebaseerd op minimaal 8 personen. Bent u met minder dan 8 personen of meer dan 60 personen? Geen probleem, dan kijken we naar de mogelijkheden en maken we voor u een groepsprijs.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Kraak de Kluis150 min.860€ 23,50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit