Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

De 50 tinten grijs quiz

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 24,95 p.p
  • min. 10
  • 120 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

De 50 tinten grijs quiz

Een hilarische quiz met seks, spanning en erotiek als onderwerp van het gesprek. Het is echt lachen geblazen met ludieke opdrachten, uitdagende vragen en uiteraard een zinderende finale met ons rad van avontuur!! Om alvast in de stemming te komen beginnen we met een drankje en het uitdelen van de attributen waarmee de dames zich mogen uitdossen.

Daarna wordt een geheimhoudings contract getekend want what happens at Tilburg stay’s at Tilburg. Alles wat tijdens de quiz aan bod komt gebeurt uiteraard met een hele vette knipoog. We houden het dan ook netjes. Het doel is dat we samen een leuke middag beleven en dat is met deze quiz wel gegarandeerd!! Na afloop hebben we voor het winnende team uiteraard een leuk prijs en een kleine attentie voor de vrijgezel om haar nog eens extra in t zonnetje te zetten.

 Deze activiteit is inclusief:

– Het gebruik van materialen
– Begeleiding
– Ontvangst met koffie/thee
– Een consumptie tijdens de pauze met wat lekkers
– Een ondeugende prijs voor het winnende team

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. Pers.Max. Pers.Prijs P/P
50 tinten grijs quiz12010100€24,95

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit