Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Escape rooms (Diverse)

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 17,50 p.p
  • min. 8
  • 60 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Escape room in Tilburg

Elke escape room heeft een eigen decor, eigen puzzels en eigen raadsels. Bovendien is elke escape room verhaallijn zelf bedacht door een heuse escape room professional. Dat wil zeggen dat iedere escape room uniek is, nergens anders te vinden in Nederland. Waar een andere escape room in Nederland nog wel eens afgeleid is van een andere of zelfs kopieerde varianten te vinden zijn, bent u bij ons verzekerd van een 100% unieke escape room.

Hoe lastig zoekt u het?

We hebben escape rooms in verschillende maten en moeilijkheidsgraad. Daarom kan het nog wel eens vies tegenvallen om de code te kraken. Wellicht zijn de volgende tips handig voor uw volgende escape room bezoek. Tijdens het verblijf ontdekt u een hoop informatie. Veel van deze informatie is nuttig. Echter is er ook veel informatie binnen een escape room puur om te misleiden. Filter daarom alle informatie op bruikbaarheid. Leg alle verzamelde informatie uit de escape room op een plek waar iedereen er overzicht over heeft. Stop geen informatiestukken ”eventjes” even in de zakken, de kans dat het bewijsstuk vergeten wordt is zeer groot! Op deze wijze gaat u zeker elke escape room ontcijferen.

Lukt het jullie om binnen een uur te ontsnappen??

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit