Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Escape Room

Werkwijze
  • v.a. 18,50 p.p
  • min. 8
  • 60 - 75 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Escape Room in Tilburg
Elke escape room heeft een eigen decor, eigen puzzels en eigen raadsels. Bovendien is elke escape room verhaallijn origineel. Dat wil zeggen dat iedere escape room uniek is, nergens anders te vinden in Nederland. Daarbij bieden wij niet zomaar escape rooms aan, maar wij bieden de beste van Tilburg. Dat is niet alleen onze mening, maar de mening van vele spelers voor jullie. Met deze kamers hebben ze vele 5 sterren reviews ontvangen en prijzen in de wacht gesleept.

De Escape Rooms
Een escape room is een kamer waar je door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen een uur moet proberen te verlaten. Onze kamers zijn geschikt voor zowel spelers die nog nooit een escape room hebben gedaan of al doorgewinterde escape room veteranen, dat maakt bij deze kamers niets uit. Ze zijn leuk voor iedere soort speler, jong of oud, ervaren of beginnende speler. Wij bieden verschillende kamers met elk een ander thema. Alles in de kamer is binnen dat thema, dus jullie worden volledig ondergedompeld in een andere wereld.

Lukt het jullie om binnen een uur te ontsnappen??

Dit programma is inclusief:

  • Toegang tot de escape room
  • Begeleiding door professionele medewerker

Prijs
Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. personenMax. personenPrijs
Escape Room180 min.8 personen30 personen€ 18,50 p.p.
Vrijblijvende aanvraag Bel direct