Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Ghost tours Tilburg

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 17,50 p.p
  • min. 8
  • 90 - 105 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

De rillingen lopen over je lijf wanneer de gene zijde des grafs al haar duistere geheimen onthult… Volg de duistere gids door het verborgen verleden van Tilburg en blijf vooral kalm, want sommige kwade entiteiten zijn niet blij met onze komst… Maar spoken bestaan niet, toch?

Ghost tours Tilburg is een spannende combinatie tussen spookachtig locatietheater en een ludieke stadswandeling. gebaseerd op waargebeurde verhalen. Een uniek concept in Nederland!

Loop mee met de mysterieuze gids, die de meest lugubere verborgen legendes achter de stad Tilburg onthult. De schommelende lantaarn, de muziek en onverklaarbare geluiden voeren je mee naar de tijd van onthoofdingen, martelingen, gruwelijke moorden en andere mysteries.

Volg de lantaarn….naar de meest duistere krochten van de mensheid.
… Of durft u niet?

Ghost tours Tilburg is ongeveer 3,5 km lopen. Omdat we tussendoor ook op sommige plekken stilstaan, is het toch verstandig om fijne wandelschoenen te dragen. Houdt bij het uitkiezen van schoeisel ook rekening met weersomstandigheden zoals regen en sneeuw!

 

Ghost tours is te boeken op vrijdag en zaterdag vanaf 05-10-2018 en begint om exact 20:30.

 

 

*Groepen vanaf 10 tot 25 personen kunnen een privé tour aanvragen.

*12 jaar is de advies leeftijd. Ghost tours Tilburg vertelt verhalen die mogelijk niet geschikt zijn voor jongere bezoekers. Bovendien is het een lange tocht, die soms aardig wat concentratie vergt. Wij gaan er vanuit dat u goed kunt inschatten of uw kinderen hier klaar voor zijn.

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit