Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Ghost Tours Tilburg

Werkwijze
  • v.a. 17,50 p.p
  • min. 8
  • 90 - 105 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Ghost Tours Tilburg
De rillingen lopen over je lijf wanneer de gene zijde des grafs al haar duistere geheimen onthult… Volg de duistere gids door het verborgen verleden van Tilburg en blijf vooral kalm, want sommige kwade entiteiten zijn niet blij met onze komst… Maar spoken bestaan niet, toch?

Ghost tours Tilburg is een spannende combinatie tussen spookachtig locatietheater en een ludieke stadswandeling. Gebaseerd op waargebeurde verhalen. Een uniek concept in Nederland! Loop mee met de mysterieuze gids, die de meest lugubere verborgen legendes achter de stad Tilburg onthult. De schommelende lantaarn, de muziek en onverklaarbare geluiden voeren je mee naar de tijd van onthoofdingen, martelingen, gruwelijke moorden en andere mysteries.

Volg de lantaarn….naar de meest duistere krochten van de mensheid.
… Of durf je niet?

Ghost Tours Tilburg is een wandeltocht van ongeveer 3,5 km. Omdat we tussendoor ook op sommige plekken stilstaan, is het toch verstandig om fijne (wandel)schoenen te dragen. Houdt bij het uitkiezen van schoeisel ook rekening met weersomstandigheden zoals regen en sneeuw! Ghost tours Tilburg is uitsluitend te boeken op vrijdag en zaterdag en begint om exact 20:30u.

Privé tour
Groepen van 10 tot 25 personen kunnen een privé tour aanvragen.

Adviesleeftijd
De leeftijd die wij adviseren voor de Ghost Tour is 12 jaar of ouder. Ghost Tours Tilburg vertelt verhalen die mogelijk niet geschikt zijn voor jongere bezoekers. Bovendien is het een lange tocht, die soms aardig wat concentratie vergt. Wij gaan er vanuit dat u goed kunt inschatten of uw kinderen hier klaar voor zijn.

Prijs
Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. personenMax. personenPrijs
Ghost Tours Tilburg105 min8 personen25 personen€ 17,50 p.p.
Vrijblijvende aanvraag Bel direct