Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Gin Tonic Tasting

Werkwijze
  • v.a. 32,50 p.p
  • min. 10
  • 120 - 15 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Gin tonic tasting
Voor deze Gin tonic tasting hebben we gekozen voor 6 gin’s en 6 tonics. Dit is niet zomaar want elke gin heeft een prachtig verhaal om over de tonics nog maar te zwijgen. stiekem zijn wij Nederlanders de “uitvinders” van gin. Gin is namelijk de Engelse versie van de Nederlandse jenever. Jenever werd waarschijnlijk voor het eerst gemaakt in het begin van de 17e eeuw, door de Nederlandse arts Franciscus de le Boë Sylvius. Zijn ‘genièvre’ (Frans voor jeneverbes) was een distillaat op basis van jeneverbessen.

Gin tonic tasting
Na een warm ontvangst zijn de smaakpapillen aan de beurt. Jullie hebben 3 rondes. In ronde 1 staat de gin centraal en proef je de verschillen in de gin keuze. Ronde 2 gaat het om de tonic en leer je dat tonic heel veel verschil kan maken. In ronde 3  maak je eigen gin tonic op basis van de eerdere ervaringen. Zo maak je je eigen super gin tonic.

Gin tonic tasting is inclusief:

  • 3 Gin tonics
  • Ervaren cocktail master

Prijs

€32,50 p.p.
Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

Vrijblijvende aanvraag Bel direct