Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Mysterie van de Verdwenen Kruikenzeiker

Werkwijze
  • v.a. 21,50 p.p
  • min. 8
  • 150 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Het verhaal

Martinus van Bommel is een grote textielbaron in Tilburg, maar iemand heeft hem ontvoerd! De detectives van politiebureau de Kruik kunnen de klus niet aan, de dader is te slim geweest. Daarom heeft het politiebureau jullie hulp nodig. Het is jullie taak om de aanwijzingen te ontrafelen en zo de locatie en dader te vinden, zodat Dhr. Van Bommel bevrijd kan worden…

Het spel

In verschillende teams gaan de deelnemers op pad met een kaart van Tilburg en een aanwijzingenkaart. Op de plattegrond staan plekken in de stad aangegeven waar aanwijzingen te vinden zijn. Door op de juiste plek in de stad de juiste vragen te beantwoorden en goede letters te verzamelen, kunnen uiteindelijk twee woorden gevormd worden: de locatie en de dader.

Tevens krijgt ieder team een kijkje in het leven van Dhr. Van Bommel door middel van zijn agenda. Daarin vindt u ook de beschrijving van alle verdachten. Zo kunnen complot-theorieën bedacht worden en de juiste persoon beschuldigd worden van de ontvoering. Is de jaloerse textielhandelaar Jacobus de dader, of is het toch de schoonmaakster van Dhr. van Bommel, Anthonia, die genoeg had van al het vuile werk? Welk team is op tijd en lost Het Mysterie van de Verdwenen Kruikenzeiker op, voordat het te laat is?

Kruikenzeikers?

Wist je dat inwoners van Tilburg Kruikenzeikers genoemd worden? Dit omdat er vroeger nog geen chemische producten bestonden om de wol te wassen/ontvetten. Inwoners van Tilburg werden verzocht om hun urine op te vangen in kruiken en deze, tegen een vergoeding, in te leveren bij de textielfabrieken. Sinds die tijd worden de inwoners van Tilburg Kruikenzeikers genoemd en wordt Tilburg tijdens Carnaval omgedoopt tot Kruikenstad.

Prijs en groepsgrootte

Het minimale aantal deelnemers voor Cluedo-spel ‘Het Mysterie van de Verdwenen Kruikenzeiker’ is 8 personen. Tijdens het spel moeten er foto’s gemaakt worden. Zorg ervoor dat u een camera of telefoon meeneemt.

Dit is inclusief:

  • 2 consumpties
  • Begeleiding door instructeur
  • Gebruik materiaal
  • Prijs voor het winnende team

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
150 min.8 personen16 personen€ 24,50
180 min.17 personen32 personen€ 23,00
180 min.33 personen of meer€ 21,50
Vrijblijvende aanvraag Bel direct