Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Hollandsch Happen & Kennis Tappen

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 39,50 p.p
  • min. 12
  • 180 - 240 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Tijdens dit super gezellige dinerspel gaan de teams de strijd met elkaar aan tussen de gangen door. Jullie worden ontvangen met een lekker drankje naar keuze en vervolgens gaan we aan de slag.

In de verschillende rondes gaan we jullie algemene kennis testen want weet jij eigenlijk waar de naam bitterballen vandaan komt? Je ontdekt Hollandsche weetjes waar je vooraf niet van wist dat je daar achteraf niet meer zonder kan. En nog veel leuker zijn natuurlijk de ‘doe’ opdrachten zoals hints waarbij er altijd wel iemand in het team zit die zich helemaal laat gaan om zo de meeste punten binnen te trekken. Maar ook muziek fragmenten, anagrammen en vreemde lijstjes komen voorbij.

Hollandsch Happen
Bij een echte Hollandsche avond hoort natuurlijk typisch Hollandsch eten. Daarom kunnen jullie na de eerste rondes lekker genieten van een typisch Hollandsch (tomaten)soepje. Als deze gezakt is gaan we weer door om te kijken welk team het grootst oranje hart heeft.

Als het tijd is voor het hoofdgerecht kunnen jullie de mouwen opstropen voor een heerlijke stamppot. Als jullie deze verorbert hebben gaan we door naar de Grande Finale en zal het winnende team verwend worden met een fijne prijs.

Mochten jullie liever willen kiezen voor een 3 gangen diner dan is dit uiteraard mogelijk en kunnen we jullie die aanbieden voor een meerprijs van €10 per persoon. Mocht er sprake zijn van bijzondere diner wensen of allergieën; laat ons het weten en dan passen we hier een fijne oranje mouw aan.

Het is ook mogelijk om deze quiz te combineren met lekkere borrelhapjes of fingerfood. Contact ons voor de mogelijkheden.

Dit programma is inclusief:
Een enthousiaste en ervaren quizmaster
Materialen
Prijs voor het winnende team
2 consumpties (gewoon bier, wijn, fris, koffie, thee)
Voor- en Hoofdgerecht zoals hierboven benoemd

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

Duurmin. persmax. persPrijs p/p
Hollandsch Happen & Kennis Tappen 2 gangen18012200€ 39,50
Hollandsch Happen & Kennis Tappen 3 gangen24012200€ 49,50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit