Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Ik Hou Van Holland Quiz

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 18,50 p.p
  • min. 8
  • 105 min
Delicia
De Kroegenquiz was erg gezellig. Iedereen (8 personen) deed goed mee. Daarna een leuke stadswandeling gehad. Alleen jammer van de kou/mist/donker, maar dat kan natuurlijk in december :-)

Ik hou van Holland Kroegkwis

Bent u op zoek naar een activiteit waarbij plezier bovenaan staat in combinatie met teambuilding en vooral veel gekkigheid? Dan is de Ik Hou van Holland quiz echt iets voor u.

Geïnspireerd door Ik hou van Holland op tv, zult u een aantal onderdelen uit de bekende spelshow terugzien maar ook vele andere onderdelen!

Wat kunt u verwachten?

Alvorens we beginnen worden jullie ingedeeld in teams die tijdens het spel tegen elkaar strijden. Hollandsche muziekfragmenten, kennisvragen, anagrammen, spreekwoorden…. het komt allemaal voorbij. De 2 beste teams gaan door naar de finale waarbij D’n Hollandsche kennis maximaal getest wordt. Voor het winnende team is er uiteraard een mooie Hollandsche prijs beschikbaar.

Groepsgrootte

Bent u met meer dan 100 personen, geen probleem! De Ik Hou Van Holland Kroegkwis is op meerdere manieren te spelen. Wij passen het graag naar uw wensen aan .

Prijs

U betaalt voor de Ik Hou Van Holland Quiz € 18.50 per persoon.

Dit is inclusief:

  • 1 consumptie
  • Een heuse Hollandsche Quizmaster
  • Materialen
  • Hollandsche Prijs voor het winnende team

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

</p> <p>DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Ik Hou Van Holland quiz105 min.825€ 18,50
Ik Hou Van Holland quiz120 min.26100€ 18,50</p> <p>

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit