Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Workshop improvisatietheater

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 22,50 p.p
  • min. 8
  • 120 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Workshop Improvisatietheater

Op een laagdrempelige manier werken we met de basisbeginselen van improviseren. In korte tijd leer je hoe je in spel moet accepteren, incasseren, associëren en samenwerken. De Workshop Improvisatietheater is vooral niet denken maar doen en durven. Door gebruik te maken van je impulsen, instincten en associaties kun je voor je het weet samen met anderen een leuke korte scene neerzetten. Hier werken we in de workshop ook naartoe: na een aantal opwarm- en losmaak oefeningen gaan we met games aan de slag. Aan het einde van de workshop improvisatietheater kan iedereen, die dat wil, een heuse theatersport game ‘op het podium’ laten zien!

De workshop Improvisatietheater is uitermate geschikt voor bedrijfs- en teamuitjes of vrijgezellenfeesten. Tijdens deze workshop werk je veel met elkaar samen en het is dan ook altijd lachen, gieren, brullen!

Groepsgrootte

De onderstaande prijs is gebaseerd op minimaal 8 personen. Bent u met minder personen? Geen probleem dan kijken we naar de mogelijkheden en maken we voor u een groepsprijs.

Prijs

De workshop Improvisatietheater kost €22,50 per persoon.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
120 min.8 Personen50 Personen€ 22,50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit