Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Italiaanse Kookworkshop

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 55,- p.p
  • min. 10
  • 180 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Bij deze Italiaanse Kookworkshop gaat u onder goed en gezellige begeleiding aan de slag om een echt Italiaans feestmaal te bereiden. Met een glas Italiaanse wijn erbij leert u hoe u perfecte Italiaanse pizza’s, pasta’s en antipasti kunt maken. Wanneer alle gerechten klaar zijn is het tijd om met z’n allen aan tafel te gaan en te proeven van elkaars kookkunsten. Na de maaltijd is er natuurlijk nog tijd om na te tafelen met een kopje koffie en/of thee en iets lekkers.

De Italiaanse Kookworkshop is een culinaire en bovenal gezellige activiteit voor vrienden en families, maar ook uitermate geschikt als teambuildings activiteit. De workshop wordt gegeven in een mooie kookstudio in het centrum van Tilburg.

Groepsgrootte

De onderstaande prijs voor de Italiaanse Kookworkshop is gebaseerd op minimaal 10 personen. Bent u met minder dan 10 personen? Geen probleem, dan maken we voor u een groepsprijs.

Prijs

De Italiaanse Kookworkshop kan geboekt worden als lunch of als diner. Voor de lunch-kookworkshop is de prijs €55,- per persoon, voor de diner-workshop is de prijs €60,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:

  • Alle ingrediënten
  • Gebruik van de kookstudio en kookmaterialen
  • Alle drankjes (bier, wijn, fris, sap) tot en met de lunch/het diner
  • Tijdens het nagerecht koffie & thee met een dessert

Wilt u uw vrienden of familie thuis ook nog eens verrassen met uw Italiaanse kookkunsten? Dat kan! Op verzoek sturen wij u de recepten die u hebt geleerd tijdens de Italiaanse kookworkshop per e-mail toe.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Italiaanse Kookworkshop - Lunch180 min.1075€ 55,00
Italiaanse Kookworkshop - Diner210 min.1075€ 60,00

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit