Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Godfather game: Op jacht naar de macht

Werkwijze
  • v.a. 32,- p.p
  • min. 10
  • 180 min
Zorgbureau Sense
Iedereen was enthousiast toen ze hoorde wat we gingen doen en nog enthousiaster toen we klaar waren. Alle elementen die in een spel horen waren aanwezig. Iedereen was bloed fanatiek!

Godfather Game: Op Jacht naar de Macht
Tijdens het spel is het de bedoeling om met het team de machtigste familie in Tilburg te worden. In Tilburg is namelijk de maffia aan de macht en de huidige Don is op een oneerlijke manier aan de macht gekomen. De inwoners hebben het maar zwaar, maar jij kunt ze helpen! Door het verzamelen van geld en het vinden van de Don kun je de macht in Tilburg overnemen. De Don is een persoon die rondloopt in het centrum van de stad.

Jullie krijgen per team van ongeveer 5 personen een kaart mee van het centrum waarop verschillende punten genoteerd staan. Ook krijgen jullie een smartphone mee. Via dit toestel krijg je opdrachten/vragen die je moet beantwoorden om hints te ontvangen over de locatie of het uiterlijk van de Don. Je verdient ook geld met iedere goed beantwoorde vraag.

Maar let op! De andere groepen lopen ook door Tilburg, op zoek naar geld en… de Don! Vooraf een goede tactiek bepalen kan dus het verschil maken tussen winnen en verliezen.

Lukt het je om de Don te vinden en het meeste familiekapitaal op te bouwen voor de tijd om is?

Thema vragen
Het afpersen en omkopen gebeurt door vragen over onder andere Tilburg en de Italiaanse Maffia goed te beantwoorden. De vragen tijdens het spel kunnen ook aangepast worden. Hierdoor kun je eigen vragen aanleveren over bijvoorbeeld het bedrijf (voor een bedrijfsuitje) of over het bruidspaar (voor een vrijgezellenfeest) die dan tijdens het spel terugkomen. Het spel met thema vragen kan al voor slechts € 5,- per persoon extra.

Het is dus een spannend, competitief, en interactief stadsspel! In korte tijd kom je langs alle leuke en mooie plekjes die de binnenstad van Tilburg te bieden heeft. Aan het eind krijgt het team dat het best gescoord heeft een leuke prijs en wordt er afgesloten met een consumptie.

Dit programma is inclusief:

  • Twee consumpties, bij aanvang en bij de afsluiting (pils van de tap, wijn, fris, koffie, thee)
  • Gebruik en uitleg van de smartphone
  • Informatiekaart en plattegrond
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Begeleiding door twee instructeurs

Prijs
Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. personenMax. personenPrijs
Jacht naar de Macht180 min.10 personen16 personen€ 35,00 p.p.
Jacht naar de Macht180 min.17 personen32 personen€ 33,50 p.p.
Jacht naar de Macht180 min.33 personen of meer€ 32,00 p.p.
Persoonlijke vragen180 min.+ € 5,00 p.p.
Vrijblijvende aanvraag Bel direct