Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Jacht naar de macht

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 34,50 p.p
  • min. 10
  • 180 min
Zorgbureau Sense
Iedereen was enthousiast toen ze hoorde wat we gingen doen en nog enthousiaster toen we klaar waren. Alle elementen die in een spel horen waren aanwezig. Iedereen was bloed fanatiek!

Het spel

Tijdens het spel is het de bedoeling om met uw team de machtigste familie in Tilburg te worden. In Tilburg is namelijk de maffia aan de macht en de huidige Don is op een oneerlijke manier aan de macht gekomen. De inwoners hebben het maar zwaar, maar u kunt ze helpen! Door het verzamelen van geld en het vinden van de Don kunt u de macht in Tilburg overnemen. De Don is een persoon die rondloopt in het centrum van de stad.

U krijgt per team (familie) van ongeveer 5 personen, een kaart mee van het centrum, waarop verschillende punten genoteerd staan. Ook krijgt u een speciale telefoon mee. Via dit toestel krijg je opdrachten/vragen die je moet beantwoorden om hints te ontvangen over de locatie of het uiterlijk van de Don. U verdient ook geld met iedere goed beantwoorde vraag.

Maar let op! De andere families lopen ook door Tilburg, op zoek naar geld en… de Don! Vooraf een goede tactiek bepalen kan dus het verschil maken tussen winnen en verliezen.

Lukt het u om de Don te vinden en het meeste familiekapitaal op te bouwen voor de tijd om is?

Thema vragen

Het afpersen en omkopen gebeurt door vragen over onder andere Tilburg en de Italiaanse Maffia goed te beantwoorden. De vragen tijdens het spel kunnen ook aangepast worden. Hierdoor kunt u eigen vragen aanleveren over bijvoorbeeld het bedrijf (voor een bedrijfsuitje) of over het bruidspaar (voor een vrijgezellenfeest) die dan tijdens het spel terugkomen. Het spel met thema vragen kan al voor slechts € 5,- per persoon extra.

Het is dus een spannend, competitief, en interactief stadsspel! In korte tijd komt u langs alle leuke en mooie plekjes die de binnenstad van Tilburg te bieden heeft. Aan het eind krijgt het team dat het best gescoord heeft een kleine attentie en wordt er afgesloten met een consumptie.

Dit programma is inclusief:

  • 2x consumptie, bij aanvang en bij de afsluiting (koffie/thee, fris, bier van de tap of wijn)
  • Gebruik en uitleg van de GPS telefoon
  • Informatiekaart en plattegrond
  • Passende prijs voor winnende groep
  • Begeleiding door twee instructeurs
  • Een eigen teamidentiteit

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Jacht naar de macht180 min.10150€ 34,50
persoonlijke vragen180 min.10150€ 39,50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit