Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Kookworkshop Tapas maken

Werkwijze
  • v.a. 55,- p.p
  • min. 10
  • 180 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Deze Kookworkshop Tapas maken staat garant voor een gezellige en smakelijke middag. Onder begeleiding gaat u aan de slag om de lekkerste Spaanse hapjes te bereiden. Als het koken gedaan is gaat u met z’n allen aan tafel om de heerlijke homemade tapas te proeven. Na de maaltijd is er nog tijd om na te tafelen met een kopje koffie of thee en iets lekkers. De Kookworkshop Tapas maken wordt gegeven in een mooie kookstudio in het centrum van Tilburg. Een culinaire en bovenal gezellige activiteit! Wie ontpopt zich tot Spaanse meester-chef? Eet smakelijk, of zoals de Spanjaarden zeggen: buen provecho!

Groepsgrootte

De onderstaande prijs voor de Kookworkshop Tapas maken is gebaseerd op minimaal 10 personen. Bent u met minder dan 10 personen? Geen probleem, dan maken we voor u een groepsprijs.

Prijs

De Kookworkshop Tapas maken kan geboekt worden als lunch of als diner. Voor de lunch-kookworkshop is de prijs €55,- per persoon, voor de diner-workshop is de prijs €60,- per persoon. Deze prijs is inclusief:

  • alle ingrediënten
  • gebruik van de kookstudio en kookmaterialen
  • alle drankjes (bier, wijn, fris, sap) tot en met de maaltijd
  • tijdens het nagerecht koffie & thee met een dessert

De recepten waarvan u gebruikt maakt tijdens deze Kookworkshop Tapas maken, kunnen op verzoek achteraf worden toegestuurd via de e-mail, zodat u thuis zelf nog eens aan de slag kunt met de heerlijke tapas recepten.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

</p> <p>DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Kookworkshop Tapas maken - Lunch180 min.1045€ 55,00
Kookworkshop Tapas maken - Diner210 min.1045€ 60,00</p> <p>
Vrijblijvende aanvraag Bel direct