Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Kroegentocht on Wheels

Werkwijze
  • v.a. 32,50 p.p
  • min. 10
  • 150 - 180 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

De kroegentocht

Tijdens deze activiteit gaan we met een step langs 4 verschillende kroegen in het centrum van Tilburg. In iedere kroeg is er tijd voor een lekker drankje en een leuke, vaak ludieke, activiteit. De groep wordt ingedeeld in teams en bij iedere stop is er de mogelijkheid voor een opdracht. Deze kan ludiek zijn of juist kennisgericht, maar altijd leuk en gezellig. Want wist u dat het Tilburgse woord voor vlinderdas, Nondejuuke is? En hoe goed bent u eigenlijk met een banaan aan een touwtje en 2 sinaasappels….?

Kortom; niet zomaar een kroegentocht, maar eentje waarbij u uitgedaagd wordt het beste en soms een beetje het gekste in u naar boven te halen.

Starttijden

U kunt op ieder gewenst moment starten met de kroegentocht per step, maar niet later dan 19.00 uur. Dit is in verband met de kroegdrukte en het ontbreken van verlichting op de steps.

Consumpties

In de kroegentocht on wheels zijn 4 drankjes inbegrepen (bier, wijn of fris). Mocht u iets anders willen drinken of extra drankjes willen bestellen dan kan dit op eigen kosten.

Programma

De kroegentocht per step kost €32,50 per persoon.

Dit is inclusief:

  • 4 drankjes (bier, wijn of fris)
  • Steppen
  • Begeleiding door een instructeur
  • Kroegspellen

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

</p> <p>DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Kroegentocht on Wheels150 min.1015€ 32,50
Kroegentocht on Wheels180 min.1655€ 32,50</p> <p>
Vrijblijvende aanvraag Bel direct