Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Lipdub

Werkwijze
  • v.a. 31,50 p.p
  • min. 10
  • 180 min
Roel van Eijk
Lipdub; iedereen die vooraf sceptisch was is na de activiteit een promotor geworden!

Lipdub

Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin u met uw groep een favoriet nummer nasynchroniseert. Kortom samen met vrienden, collega’s of familie playback je op een creatieve manier een liedje. Dit is de kans om te schitteren in uw eigen videoclip.

Voor de opnames bepaalt u zelf welk nummer u wilt opnemen en wij zorgen bij aankomst dat de tekst en het nummer aanwezig zijn. Onder het genot van een welkomstdrankje krijgt u een korte presentatie over wat een Lipdub precies is en hoe we deze gaan opnemen. Daarna wordt bepaald wie welk stuk van het nummer gaat opnemen en wat iedereen gaat doen; naast het playbacken moet er natuurlijk ook wat beweging in de clip komen! Gelukkig heeft u een regisseur en een cameraman/vrouw tot uw beschikking.

Na de korte presentatie wordt er overgegaan tot het opnemen van de lipdub. De lipdub wordt buiten opgenomen. In overleg en afhankelijk van de beschikbaarheid is het ook mogelijk om de lipdub binnen op te nemen. Klik hier om een unieke Lipdub te bekijken.

Actie!

U hoeft deze activiteit niet voor uzelf te houden want u krijgt het eindresultaat opgestuurd in een e-mail om te laten zien aan uw omgeving. Het enige dat u nodig heeft voor deze workshop is kennis over de tekst want de muziek en zang wordt verzorgd door de originele artiest.

Na de opnames wordt het ruwe materiaal getoond en is uw eigen lipdub een feit. De lipdub wordt achteraf bewerkt en voorzien van het originele nummer en naar u opgestuurd om uw omgeving te overtuigen van uw talent.

Dit programma is inclusief:

  • Een consumptie
  • Gebruik materialen
  • Begeleiding instructeurs (één regisseur en één cameraman)

In overleg is het mogelijk om deze activiteit op een eigen locatie te boeken. Hierbij is het wel belangrijk dat er op deze locatie genoeg licht is in verband met de kwaliteit van het filmpje dat er gemaakt zal worden.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

Lipdub Tilburg

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
180 min.10 Personen50 Personen€ 31,50
Vrijblijvende aanvraag Bel direct