Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Ontdek Tilburg per fiets

Werkwijze
  • v.a. 10,- p.p
  • min. 10
  • 180 - 300 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Tilburg en haar omgeving leent zich bij uitstek voor een heerlijke fietstocht. Door met de fiets erop uit te gaan, ontdek je Tilburg op net wat andere manier. Ontdek Tilburg heeft de leukste fietstochten voor iedereen. Verschillende routes om elke vierkante meter van Tilburg en omgeving te ontdekken. We hebben ook verschillende afstanden van 20km tot 80km.

Je kunt zelf kiezen hoe lang jullie de fietsen willen huren. Onderweg kom je talloze locaties tegen die het afstappen zeker waard zijn. Daar moet natuurlijk wel de tijd voor zijn. Misschien wil je gezellig lunchen bij het Trappistenklooster of wil je onderweg een museum bezoeken. Bij elke fietstocht staat aangegeven hoeveel tijd er voor nodig is. Wij hebben rekening gehouden met een gemiddelde snelheid en de nodige pauzes. Ben je een heuse doortrapper, dan red je het misschien sneller. Ben je iemand die vooral wil genieten van de omgeving, dan heb je misschien iets langer nodig.

Fotobingo

Wilt u uw fietstocht ludieker maken? Dan hebben wij voor u de fotobingo! U krijgt van ons een kaart met foto’s met hierop voorwerpen, dieren of personen die u tijdens uw tocht moet fotograferen. Schroom niet om uw creativiteit los te laten op de foto’s! Aan het eind van de tocht worden de foto’s gecontroleerd en zal de winnaar bekend worden. Deze tocht kunt u met de hele groep doen maar u kan uw groep ook opsplitsen in kleinere groepjes.

Fietsen

Onze fietsen zijn goed onderhouden en allen voorzien van handremmen en 3 versnellingen. Op zoek naar een wat stoerdere fiets? Wij hebben ook Amerikaanse Chopper bikes en Beach cruisers in ons assortiment. Dan maakt u echt de blits op de fiets!

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Ontdek Tilburg per fiets240 min10250€ 10,00
Ontdek Tilburg per fiets met fotobingo240 min10250€ 12,50
Vrijblijvende aanvraag Bel direct