Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Ontdek Tilburg per fiets

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 9,75 p.p
  • min. 10
  • 240 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Ontdek Tilburg met de fiets! In en om Tilburg zijn er een tal van routes uitgezet waarbij u op de mooiste plekjes komt die u anders voorbij zou rijden.

Routes

Wij beschikken over verschillende fietsroutes die geschikt zijn voor de getrainde fietser maar ook voor de recreatie fietser. Zo zijn er routes richting Udenhout, Moergestel, Loon op Zand en nog veel meer. Alle routes zijn op aanvraag en kunnen aangepast worden naar uw wensen.  Hier enkele voorbeelden: 16 km,  22 km, 30 km of 43 km

Fotobingo

Wilt u uw fietstocht ludieker maken? Dan hebben wij voor u de fotobingo! U krijgt van ons een kaart met foto’s met hierop voorwerpen, dieren of personen die u tijdens uw tocht moet fotograferen. Schroom niet om uw creativiteit los te laten op de foto’s! Aan het eind van de tocht worden de foto’s gecontroleerd en zal de winnaar bekend worden. Deze tocht kunt u met de hele groep doen maar u kan uw groep ook opsplitsen in kleinere groepjes.

Fietsen

Onze fietsen zijn goed onderhouden en allen voorzien van handremmen en 3 versnellingen. Op zoek naar een wat stoerdere fiets? Wij hebben ook Amerikaanse Chopper bikes en Beach cruisers in ons assortiment. Dan maakt u echt de blits op de fiets!

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Ontdek Tilburg per fiets240 min10250€ 9,75

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit