Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Fluisterbootje varen

Werkwijze
  • v.a. 17,50 p.p
  • min. 6
  • 120 min
Ine Robben van Amarant
Het is een leuke ervaring om met de boot op het kanaal te dobberen en te genieten van wat er aan de kant te beleven is. Het is erg ontspannend op het water. Het is het een erg leuke dag geweest met zeer professionele mensen. Een groot compliment en zeker aan te bevelen.

Piushaven

Ons ponton ligt voor in de Piushaven en zie je gelijk liggen als je vanuit de stad komt. Je wordt daar ontvangen door een van onze medewerkers die je volledig instrueert zodat je veilig op weg kunt.

Fluisterbootjes

Wij beschikken over 3 stalen grachten sloepen. Deze sloepen werden vroeger gebruikt door de scouting en de reddingsbrigade. De boten worden aangedreven met een elektrische buitenboordmotor die bijna geen geluid maken en je vaart jouw eigen boot zelf! Je bepaalt zelf de route en de snelheid. We hebben één grote motorboot waar tot 12 personen in kunnen en twee kleinere boten waar 5, eventueel 6 personen per boot in kunnen. Je kunt dus met maximaal 24 personen tegelijk gaan varen!

Vaarbewijs en zwemdiploma

Er is geen vaarbewijs nodig om een van onze motorboten te mogen besturen. Een zwemdiploma is wel gewenst, mocht je deze niet hebben vraag dan naar onze reddingsvesten.

Annuleringsverzekering

Wanneer je niet het risico wilt lopen dat het slecht weer is tijdens de boottocht, dan heb je de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. Je kunt de boottocht tot 24 uur voor aanvang annuleren. Het bedrag van de reservering minus de annuleringsverzekering wordt gerestitueerd. De annuleringsverzekering kost €2,50 per persoon.

Groepsgrootte

Onze prijzen zijn gebaseerd op een minimale groepsgrootte van 6 personen. Ben je met minder dan 6 personen dan betaal je het minimum bedrag voor 6 personen.

Bruggen

Tijdens de vaartocht kom je een aantal bruggen tegen. De tweede brug is zo laag dat je met z’n allen moet bukken. Wanneer je met veel mensen in een boot zit of met personen die moeilijk kunnen bukken, adviseren wij om tijdens de openingstijden van de brug te varen.

De draaibrug Prinsenhoeven wordt dagelijks bediend:

  • Maandag t/m zaterdag van 9 t/m 18 uur op de hele uren;
  • Zon- en feestdagen in mei, juni en september om 9, 13 en 17 uur;
  • Zon- en feestdagen in juli en augustus om 09, 11, 13, 15 en 17 uur.

Je dient deze activiteit minimaal 3 dagen van te voren te boeken.

Dit programma is inclusief:

  • Uitleg van instructeur
  • Gebruik motorboten
  • Eventueel gebruik tonnen/zwemvesten

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
2 uur varen120 min.624€ 17,50
3 uur varen180 min.624€ 25,00
4 uur varen240 min.624€ 30,00
2 uur varen met annuleringsverzekering120 min.624€ 20,00
3 uur varen met annuleringsverzekering180 min.624€ 27,50
4 uur varen met annuleringsverzekering240 min.624€ 32,50
Vrijblijvende aanvraag Bel direct