Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Fluisterbootje varen

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 17,50 p.p
  • min. 2
  • 120 min
Ine Robben van Amarant
Het is een leuke ervaring om met de boot op het kanaal te dobberen en te genieten van wat er aan de kant te beleven is. Het is erg ontspannend op het water. Het is het een erg leuke dag geweest met zeer professionele mensen. Een groot compliment en zeker aan te bevelen.

Piushaven

Ons ponton ligt voor in de Piushaven en ziet u gelijk liggen als u vanuit de stad komt. U wordt daar ontvangen door een van onze medewerkers die u volledig instrueert zodat u veilig op weg kunt.

Fluisterbootjes

Wij beschikken over 3 stalen grachten sloepen. Deze sloepen werden vroeger gebruikt door de scouting en de reddingsbrigade. De boten worden aangedreven met een elektrische buitenboordmotor en u vaart uw eigen boot zelf! U bepaalt zelf de route en de snelheid. We hebben één grote motorboot waar tot 12 personen in kunnen en twee kleinere boten waar 5, eventueel 6 personen per boot in kunnen. U kunt dus met maximaal 24 personen tegelijk gaan varen!

Elektrisch varen

Vanaf heden beschikken onze boten over fluistermotoren. Fluistermotoren zijn gemakkelijk te bedienen en maken weinig lawaai.

Vaarbewijs en zwemdiploma

Er is geen vaarbewijs nodig om een van onze motorboten te mogen besturen. Een zwemdiploma is wel gewenst, mocht u deze niet hebben vraag dan naar onze reddingsvesten.

Annuleringsverzekering

Wanneer u niet het risico wilt lopen dat het slecht weer is tijdens uw boottocht, dan heeft u de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt uw boottocht tot 24 uur voor aanvang annuleren. Het bedrag van uw reservering minus de annuleringsverzekering wordt gerestitueerd. De annuleringsverzekering kost €2,50 per persoon.

Borg

Wij vragen €150,- borg per boot. Deze graag contant afrekenen voorafgaande aan de vaart. Varen is geheel op eigen risico.

Groepsgrootte

Onze prijzen zijn gebaseerd op een minimale groepsgrootte van 4 personen. Bent u met minder personen dan is dit uiteraard geen probleem; u betaalt dan de minimale bootprijs van €60,-. Mocht ons ponton open zijn en er ligt nog een bootje dan kunt u deze ook met minder dan 4 personen huren tegen €17,50 per persoon.

Bent u met meer dan 24 personen maar wilt u toch heerlijk varen in de Piushaven? Kijk dan bij deze Rondvaart vanuit de Piushaven.

Bruggen

Tijdens de vaartocht komt u een aantal bruggen tegen. De tweede brug is zo laag dat u allen moet bukken. Wanneer u met veel mensen in een boot zit of met personen die moeilijk kunnen bukken, adviseren wij om tijdens de openingstijden van de brug te varen.

De draaibrug Prinsenhoeven wordt dagelijks bediend:

  • Maandag t/m zaterdag van 9 t/m 18 uur op de hele uren;
  • Zon- en feestdagen in mei, juni en september om 9, 13 en 17 uur;
  • Zon- en feestdagen in juli en augustus om 09, 11, 13, 15 en 17 uur.

U dient deze activiteit minimaal 3 dagen van te voren te boeken.

 

Dit programma is inclusief:

  • Uitleg van instructeur
  • Gebruik motorboten
  • Routekaart
  • Eventueel gebruik tonnen/zwemvesten

Versnaperingen

Wilt u een goed gevulde picknick- of borrelmand mee in de boot? Klik dan hier.

Film impressie

Kunt u het filmpje hiernaast niet bekijken klik dan hier

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
2 uur varen120 min.423€ 17,50
3 uur varen180 min.423€ 25,00
4 uur varen240 min.423€ 30,00
2 uur varen met annuleringsverzekering120 min.423€ 20,00
3 uur varen met annuleringsverzekering180 min.423€ 27,50
4 uur varen met annuleringsverzekering240 min.423€ 32,50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit