Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

GPS Scrabbletocht

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 18,50 p.p
  • min. 8
  • 180 min
Jessica Embregts / De Kievitshorst
Leuk & vriendelijk ontvangst! Verder een duidelijk overzicht hoe je de route zou moeten lopen, ondanks dat wij vooral naar de foto's keken om te zien waar het zou kunnen zijn!! Top weer, en een aanrader om onderweg even iets lekkers te pakken. Al met al een uitstekende avond!

Het spel GPS Scrabble

Tijdens de GPS tocht worden u verschillende vragen gesteld over de geselecteerde punten. Op deze manier testen we uw kennis over Tilburg en kunt u het andere team proberen de loef af te steken. Voor ieder antwoord dat u geeft staat een scrabble letter die samen één woord vormen. Heeft u het woord in één keer gevonden? Dan bent u misschien wel de winnaar van de dag en wint u een typisch Tilburgse prijs.

De uitleg

Voor u begint aan uw ontdekkingstocht ontvangen wij u in een gezellig café met een drankje zodat u in een half uur tijd vertrouwd kan raken met de GPS. GPS betekent Global Positioning System en wordt simpel en duidelijk aan u uitgelegd. Uiteraard krijgt u deze uitleg ook mee voor onderweg.

De groep wordt voor vertrek verdeeld in kleinere groepjes van maximaal 5 personen. Juist het “strijden” tegen elkaar maakt de ontdekkingstocht nog leuker. De GPS tocht duurt ongeveer 2 uur en eindigt in hetzelfde café als waar u begonnen bent. Bij terugkomst wordt, onder het genot van een drankje, gekeken wie de meeste antwoorden goed heeft.

De route

Wij hebben voor u een aantal punten geselecteerd die u echt gezien moet hebben in Tilburg. De GPS geeft de richting van de locatie aan, het is aan u om de route er naar toe te bepalen. Eenmaal daar aangekomen kunt u lezen waarom dit punt belangrijk is voor Tilburg en wat het uniek, historisch interessant of gewoon leuk maakt. Aan het eind van de tocht bent u dus heel wat wijzer geworden over de pareltjes van Tilburg.

Dit programma is inclusief:

  • 2x consumptie, vooraf en achteraf (koffie/thee, fris, bier van de tap of wijn)
  • Gebruik en uitleg van de GPS
  • Informatie teksten en “scrabble bord “
  • Typisch Tilburgse prijs voor de winnaar

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
180 min.8 Personen200 Personen€ 18,50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit