Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

GPS Scrabbletocht

Werkwijze
  • v.a. 18,50 p.p
  • min. 8
  • 180 min
Jessica Embregts / De Kievitshorst
Leuk & vriendelijk ontvangst! Verder een duidelijk overzicht hoe je de route zou moeten lopen, ondanks dat wij vooral naar de foto's keken om te zien waar het zou kunnen zijn!! Top weer, en een aanrader om onderweg even iets lekkers te pakken. Al met al een uitstekende avond!

GPS Scrabbletocht – Het Spel
Tijdens de GPS tocht worden er verschillende vragen gesteld over de geselecteerde punten. Op deze manier testen we jullie kennis over Tilburg en kun je het andere team proberen de loef af te steken. Voor ieder antwoord dat je geeft staat een scrabble letter die samen één woord vormen. Hebben jullie het woord in één keer gevonden? Dan zijn jullie misschien wel de winnaar van de dag en winnen jullie een leuke prijs.

De uitleg
Voor je begint aan de ontdekkingstocht ontvangen wij jullie in een gezellig café met een drankje zodat je in een half uur tijd vertrouwd kan raken met de GPS. GPS betekent Global Positioning System en wordt simpel en duidelijk aan de groep uitgelegd. Uiteraard krijgen jullie deze uitleg ook mee voor onderweg.

De groep wordt voor vertrek verdeeld in kleinere groepjes van maximaal 5 personen. Juist het “strijden” tegen elkaar maakt de ontdekkingstocht nog leuker. De GPS tocht duurt ongeveer 2 uur en eindigt in hetzelfde café als waar jullie begonnen zijn. Bij terugkomst wordt, onder het genot van een drankje, gekeken wie de meeste antwoorden goed heeft.

De route
Wij hebben een aantal punten geselecteerd die jullie echt gezien moet hebben in Tilburg. De GPS geeft de richting van de locatie aan, het is aan jullie om de route er naar toe te bepalen. Eenmaal daar aangekomen kun je lezen waarom dit punt belangrijk is voor Tilburg en wat het uniek, historisch interessant of gewoon leuk maakt. Aan het eind van de tocht zijn jullie dus heel wat wijzer geworden over de pareltjes van Tilburg.

Dit programma is inclusief:

  • Twee consumpties, één vooraf en één achteraf (pils van de tap, wijn, fris, koffie, thee)
  • Gebruik en uitleg van de GPS
  • Informatie teksten en spel materiaal
  • Prijs voor het winnende team

Prijs
Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. personenMax. personenPrijs
GPS Scrabbletocht180 min.8 Personen16 Personen€ 21,50 p.p.
GPS Scrabbletocht180 min.17 personen32 personen€ 20,00 p.p.
GPS Scrabbletocht180 min.33 personen of meer€ 18,50 p.p.
Vrijblijvende aanvraag Bel direct