Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Ontdek Tilburg per kano

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 11,50 p.p
  • min. 6
  • 120 min
Erwin Kuijpers
Het is erg leuk om een boottocht te maken. Lekker weg van de drukte van de stad genieten op het water! Professionele organisatie met enthousiast personeel.

De kano’s 

De kano is een van de oudste vormen van vervoer en werd vroeger veelvuldig door ontdekkingsreizigers gebruikt om nieuwe gebieden te verkennen. Ook voor u biedt de kano uitkomst voor een korte ontdekkingstocht!

De Route

Vanaf ons ponton dat op de kop van de Piushaven ligt kunt u de haven uitvaren en kiezen of u links richting de kanaalzone gaat of liever rechts richting de Beekse Bergen. Beide routes hebben hun eigen verhaal en hun eigen charmes.

Zwemdiploma

Een zwemdiploma is gewenst, maar niet vereist. Mocht u geen zwemdiploma hebben dan raden wij aan om een zwemvest aan te trekken. Kanoën is op eigen risico en wij kunnen u dus alleen verzoeken om een reddingsvest te dragen.

Groepsgrootte

Onze prijzen zijn gebaseerd op een minimale groepsgrootte van 4 personen. Mocht ons ponton open zijn en er ligt nog een kano dan kunt u deze ook met minder dan 4 personen huren tegen €11,50 per persoon.

Annuleringsverzekering

Wanneer u niet het risico wilt lopen dat het slecht weer is tijdens uw kanotocht, dan heeft u de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt uw kanotocht tot 24 uur voor aanvang annuleren. Het bedrag van uw reservering minus de annuleringsverzekering wordt gerestitueerd. De annuleringsverzekering kost €2,50 per persoon.

Borg

Wij vragen 1x €50,- borg voor onze kano’s. Dit is ongeacht het aantal kano’s wat u huurt en dient op de dag zelf contant betaald te worden.

Boeken voor dezelfde dag of in het weekend

Als u een kano wil reserveren voor dezelfde dag, of het is nu weekend dan raden wij u aan om even te bellen naar 06-47365925.

Dit programma is inclusief:

  • Uitleg van instructeur
  • Gebruik kano’s en peddels
  • Boekje met routekaart en informatie over de bezienswaardigheden onderweg
  • Eventueel gebruik tonnen/zwemvesten

Film impressie

Kunt u het filmpje hiernaast niet bekijken klik dan hier

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Kanoën120 min.625€ 11,50
Kanoën met annuleringsverzekering120 min.625€ 14,00

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit