Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Ontdek Tilburg per tandem

Werkwijze
  • v.a. 12,- p.p
  • min. 10
  • 240 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Tilburg en haar omgeving leent zich bij uitstek voor een heerlijke tandemtocht. Door met de tandem erop uit te gaan, ontdek je Tilburg op net wat andere manier. Ontdek Tilburg heeft de leukste tandemtochten voor iedereen. Verschillende routes om elke vierkante meter van Tilburg en omgeving te ontdekken. We hebben ook verschillende afstanden van 20km tot 80km.

Je kunt zelf kiezen hoe lang jullie de tandems willen huren. Onderweg kom je talloze locaties tegen die het afstappen zeker waard zijn. Daar moet natuurlijk wel de tijd voor zijn. Misschien wil je gezellig lunchen bij het Trappistenklooster of wil je onderweg een museum bezoeken. Bij elke tandemtocht staat aangegeven hoeveel tijd er voor nodig is. Wij hebben rekening gehouden met een gemiddelde snelheid en de nodige pauzes. Ben je een heuse doortrapper, dan red je het misschien sneller. Ben je iemand die vooral wil genieten van de omgeving, dan heb je misschien iets langer nodig.

Fotobingo

Wilt u uw tandemtocht ludieker maken? Dan hebben wij voor u de fotobingo! Vooraf sturen wij u voor ieder team een fotobingo kaart waarop voorwerpen, dieren of personen te vinden zijn die u tijdens uw tocht moet proberen te fotograferen. Schroom niet om uw creativiteit los te laten op de foto’s! Aan het eind van de tocht controleert 1 iemand de foto’s en zal de winnaar bekend worden. Deze tocht kunt u met de hele groep doen maar u kan uw groep ook opsplitsen in kleinere groepjes. Uiteraard is het pakket voorzien van een duidelijke speluitleg zodat u precies weet wat te doen op de dag zelf.

Tandems

Onze tandems zijn goed onderhouden en allen voorzien van handremmen en 3 versnellingen. Iedere groep krijgt een bandenplaksetje mee en de tandems zijn voorzien van sloten.

Per groep dient 1 persoon een huurcontract in te vullen en een legitimatiebewijs te overleggen.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Ontdek Tilburg per tandem240 min.10100€ 12,00
Tandemtocht incl. fotobingo240 min.10100€ 14,50
Vrijblijvende aanvraag Bel direct