Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Ontdek Tilburg per tandem

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 9,75 p.p
  • min. 10
  • 240 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Ontdek Tilburg en de omgeving met de tandem! Twee keer zo leuk en net zo makkelijk als fietsen. Er zijn tal van routes uitgezet waarbij u mooie plekjes tegenkomt die u anders nooit zou tegenkomen!

Routes

Wij beschikken over verschillende fietsroutes die geschikt zijn voor de getrainde fietser maar ook voor de recreatie fietser. Zo zijn er routes richting Udenhout, Moergestel, Loon op Zand en nog veel meer. Op aanvraag sturen wij u deze digitaal toe. Hier enkele voorbeelden: 16 km,  22 km, 30 km of 43 km

Fotobingo

Wilt u uw tandemtocht ludieker maken? Dan hebben wij voor u de fotobingo! Vooraf sturen wij u voor ieder team een fotobingo kaart waarop voorwerpen, dieren of personen te vinden zijn die u tijdens uw tocht moet proberen te fotograferen. Schroom niet om uw creativiteit los te laten op de foto’s! Aan het eind van de tocht controleert 1 iemand de foto’s en zal de winnaar bekend worden. Deze tocht kunt u met de hele groep doen maar u kan uw groep ook opsplitsen in kleinere groepjes. Uiteraard is het pakket voorzien van een duidelijke speluitleg zodat u precies weet wat te doen op de dag zelf.

Tandems

Onze tandems zijn goed onderhouden en allen voorzien van handremmen en 3 versnellingen. Iedere groep krijgt een bandenplaksetje mee en de tandems zijn voorzien van sloten.

Per groep dient 1 persoon een huurcontract in te vullen en een legitimatiebewijs te overleggen.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Ontdek Tilburg per tandem240 min.10100€ 9,75
Tandemtocht incl. fotobingo240 min.10100€ 11.50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit