Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Reball (Paintball 2.0)

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 26,- p.p
  • min. 6
  • 60 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Het grootste speelveld  van Europa. Op de oppervlakte van 1200m² vind je huizen, uitkijkposten, tanks en auto’s. Je rent door een uitgestorven legerbasis en ziet of hoort niemand. . waar zit de vijand nou? Reball is op en top sensatie, maar vooral heel erg leuk!

Reball

Reballs zijn de vernieuwde 2.0 versie van het ouderwetse paintball, de spelbeleving is hetzelfde echter zijn deze ballen niet milieubelastend en wordt het comfort voor de spelers vergroot doordat de decoratie, ruimtes en kleding schoon blijven. Geen verf meer, wat wel blijft is de spanning en sensatie die een spel paintball met zich meebrengt. De balletjes komen ook gewoon nog net zo hard aan. Er komt alleen veel meer spelelement met deze vorm van paintball. U zult echte missies moeten gaan uitvoeren. In de briefing room wordt u op de hoogte gebracht hoe u uw team de overwinning kunt brengen. Daarna is het tijd voor actie en mag het team op jacht naar de overwinning.

Groepsgrootte

Per paintball sessie kunnen er 18 personen de arena in. Bent u met een grotere groep dan is dit geen probleem. Laat het ons weten en we kijken hoe we de groep kunnen opsplitsen zodat u toch allen een leuke dag heeft.

Minimale leeftijd

Om zorg te dragen voor de veiligheid van het spel hanteren wij een minimale leeftijd van 18 jaar.

Kleding:
Wij raden u aan om rekening te houden met uw kleding, dichte schoenen en legitimatie verplicht. Ondanks dat activiteiten als paintball indoor activiteiten zijn, is het in de winter ongeveer 4 graden warmer dan buiten. Uiteraard is het wel windstil in deze paintball area. Ook zult u uiteraard geen last hebben van beslagen vizieren door regen, wat wel vaak bij andere paintball areas gebeurd.

Prijs

Reball/ Paintballen kost €26.00 per persoon.

Hiervoor krijgt u:

  • 1 uur Reball
  • onbeperkt bullets!
  • Gebruik facemask
  • Duidelijk instructies

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Reball60 min.618€ 26,00

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit