Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Pubquiz Witte gij ‘t?

Werkwijze
  • v.a. 18,50 p.p
  • min. 10
  • 90 - 105 min
Achmea Rechtsbijstand
Fijn contact met medewerkers gehad. De pubquiz is zeker een aanrader!!!

De quiz

De Pubquiz Witte gij ‘t? vindt plaats op een gezellige locatie in de binnenstad van Tilburg. De quizmaster leidt u op humoristische wijze door de vragen, antwoorden en opdrachten heen met behulp van een dynamische presentatie met foto’s, geluidsfragmenten en videobeelden.

We starten met een aantal vragen om uw kennis te testen. Want weet u bijvoorbeeld nog wie de smurfen remix van een 2 Unlimited nummer maakte en hoe het stamcafé van de Friends vrienden heette? Voor deze ene keer helpen we u een handje; De antwoorden zijn Irene Moors en Central Perk. De rest van de vragen beantwoordt u tijdens uw uitje!

Het antwoord krijgt u direct waardoor de spanning vanaf het begin voelbaar is. Ook wordt de score tijdens de ronde bijgehouden en verdient u een eendje wanneer u de meeste vragen goed heeft tijdens de ronde.

Actiespellen

Het leven draait niet alleen om vragen en antwoorden, soms is actie nodig om anderen te verslaan. Daarom krijgt u tijdens de quiz een aantal opdrachten die snelheid, oog voor detail en talent eisen van de deelnemers. Misschien ontdekt u wel een bijzonder en verborgen talent binnen uw groep!

Ook bij de actiespellen krijgt de winnende groep een eendje. Let op: niet alle actiespellen kunnen door de hele groep gedaan worden.

De groep met de meeste eendjes aan het einde van de quiz wordt uitgeroepen tot de actieheld van de quiz en ontvangt een prijs. De teams hebben een grootte van ongeveer 5 personen en overleg is dus van groot belang.

Om het hoofd koel te houden gedurende de quiz krijgen alle deelnemers één consumptie.

Persoonlijk

Het is bij de quiz ook mogelijk om persoonlijke vragen toe te voegen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de vrijgezel in de spotlights zetten of uw bedrijf een keer op een andere manier tonen.

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding door instructeur
  • Eén consumptie per persoon
  • Nieuwe kennis en weetjes

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Pubquiz Witte gij ’t90 min.10300€ 18,50
Pubquiz eigen vragen90 min.10300€ 20,50
Vrijblijvende aanvraag Bel direct