Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Rondleiding Schrobbeler fabriek

Werkwijze
  • v.a. 17,50 p.p
  • min. 15
  • 120 - 150 min
Wij zijn met onze senioren vereniging naar de schrobbelér fabriek geweest en hebben daar een heel gezellige middag gehad. Goede uitleg, goede duidelijke stem en goed op de hoogte van alle inns en outs. De 3 verschillende manieren om de schrobbelér te serveren en dan ook te proeven viel natuurlijk in goede aarde. Onze senioren houden wel van een borreltje.
Ans van Gorkom

Schrobbelér

Waar vriendschap gevierd wordt, komt Schrobbelèr op tafel. Een Brabantse traditie, die in de jaren ’70 ontstond in het huisbarretje van Jan Wassing. Als maagpatiënt kon Jan niet goed tegen sterke drank. Op eigen initiatief mengde hij bestaande dranken, aangevuld met homeopathische middelen, tot hij iets vond dat zijn maag kon verdragen. En het was nog lekker ook! Vanuit zijn huisbarretje ‘Bij den Schrobbelaar’ ontstond de kruidenlikeur zoals wij die nu kennen. Een gewaardeerde sfeerverhoger. De samenstelling van Schrobbelèr is een goed bewaard familiegeheim. Zeker is wel dat de likeur 21,5% alcohol bevat en is gemaakt op basis van maar liefst 43 kruiden.

Beleef de sfeer van Schrobbelèr

Beleef de sfeervolle, Bourgondische rondleiding bij Schrobbelèr in de distilleerderij. Je wordt in de rondleiding meegenomen in de wereld van onze kruidenlikeur. Tijdens de ontdekkingstocht maak je kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van het familierecept, het bottelen van de kruiken en met name de warme sfeer van Schrobbelèr.

Bijzonderheden

Alle personen dienen 18 jaar of ouder te zijn.

Schrobbeler programma

Bij het 3 uur durende programma geniet je van:

Ontvangst met koffie/thee
Proeverij van 3 Schrobbelèr (serveertips)
Rondleiding door de distilleerderij
Afsluiting in unieke Schrobbelèr sfeer

Groepsgrootte

De onderstaande prijs is gebaseerd op minimaal 15 personen.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. Pers.Max. Pers.Prijs p.p.
Rondleiding Schrobbelèr180 min.1560€17,50
Vrijblijvende aanvraag Bel direct