Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Rondvaart vanuit de Piushaven

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 32,50 p.p
  • min. 6
  • 120 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Voor iedere groep een rondvaartboot!

Tijdens de rondvaart vertrekt u vanuit de Piushaven richting het Wilhelminakanaal. De grootste boot is een antieke groenteschuit en vervoert maximaal 32 mensen. Op het kleine zusje kunnen 12 mensen meevaren. Deze schuit heeft een volkomen stille, elektrische aandrijving.  De laatste nieuwe aanwinst in de schepenfamilie is voorzien van een dieselmotor en kan eveneens maximaal 12 passagiers vervoeren. U mag de eventuele catering zelf meenemen, maar deze kan ook verzorgd worden. Er zijn ook allerlei combinaties te bedenken met horecagelegenheden aan het water.

De rondvaart vanuit de Piushaven is te boeken voor speciale gelegenheden als familiedag, trouwdag en verjaardag, maar kan ook worden ingezet als pendeldienst, sponsorboot of podiumboot bij evenementen.

Pizza Boot
Wilt u zich even in Italiaanse sferen wanen? Dan is de Pizza Boot echt iets voor jullie. Verwend met heerlijke antipasta vooraf (worstjes, olijfjes etc) wordt er ter plaatse voor iedereen een ambachtelijke oven pizza gemaakt. Om de laatste gaatjes op te vullen krijgen jullie nog een smakelijk mascarpone of tiramisu toetje. Kosten zijn slechts €20,50 per persoon. Aangezien er een heuse pizza oven meegaat kan dit enkel op onze grootste boot.

BBQ Boot
Wilt u dineren tijdens de rondvaart? Dit kan! U kunt op de boot gezellig met uw vrienden, familie of collega’s barbecueën. Voor €28,50 p.p. krijgt u 3 stukken biologisch vlees en/of vis, goed gevulde salade, brood, sauzen, olijven en een  heerljk toetje  Wilt u graag barbecueën? Bel ons dan voor meer informatie op 013-7009704.

Prijs

De rondvaart vanuit de Piushaven is inclusief schipper en de prijs is per boot. Mocht u de boot langer willen huren dan is dit geen probleem.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs
Rondvaart vanuit de Piushaven120 min.412€ 195
Rondvaart vanuit de Piushaven120 min.1332€ 425

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit