Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Rum proeverij & workshop

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 32,50 p.p
  • min. 9
  • 120 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Rum proeverij & workshop

Rum is kwaliteitsdistillaat van de bovenste plank en kent een grote opmars in Europa. Tijdens deze proeverij en workshop vertelt onze Rum-expert meer over de herkomst en productieproces van Rum,  lagering en de invloed daarvan op smaak.

Kent u Rum voornamelijk als basisingrediënt van de Cuba Libre of de Mojito? Het is veel meer dan dat! Na een korte introductie en tasting gaat u zelf aan de slag met het mixen van Rum met andere ingrediënten. Gaat u voor de stoere cocktail met een bite of toch liever voor een exotische Caipirinha?

Rum proeverij & workshop is ideaal als afsluiting of onderbreking van een zakelijke bijeenkomst, maar ook een orgineel uitje met vrienden of familieleden.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

Duur Min. Pers Max. Pers Prijs p/p
Rum proeverij & Workshop 120 9 100 € 32,50
DuurMin. Pers.Max. Pers.Prijs P/P
Rum proeverij & Workshop1209100€32.50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit