Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Shake & Dine

Werkwijze
Offerte aanvragen
 • v.a. 50,- p.p
 • min. 10
 • 210 min
Carin
Wat was dat gezellig!! Cocktail shaken was een hit en daarna nog heerlijk gegeten! De vrijgezel heeft de dag van haar leven gehad en wij enorm veel lol.

Midden in het centrum van Tilburg hebben we een locatie voor u geselecteerd waar u volledig in de sfeer cocktails kunt leren shaken. U heeft beschikking over uw eigen bar met barman.

Vindt de ultieme cocktail

Onder begeleiding van een ervaren cocktail shaker leert u de kneepjes van het vak. Welke combinaties passen goed bij elkaar en wat juist niet? Uiteraard kunt u hier zelf mee experimenteren en proberen. Onze barman zal u ook verschillende technieken aanleren; shaken, stirren, blenden of strainen… u draait uw hand er niet meer voor om na deze workshop Cocktail Shaken.

Wij geven u een kijkje achter de schermen en u kunt bijna ieder geheim recept achter de cocktails bij ons vinden. Mojito, Mai-Tai, Cosmopolitan of een Jellyfish…u kunt ze allemaal leren maken èn proeven.

Workshop Cocktail Shaken

Na een klein stukje theorie kunt u zelf aan de slag. U kunt reeds bestaande cocktails leren shaken maar u kunt natuurlijk ook uw eigen cocktail creëren. Laat uw creativiteit de vrije loop en verras uw smaakpapillen. Uiteraard kunt u verschillende soorten cocktails shaken en proeven.

Als laatste komt ook de presentatie van de cocktail aan bod. Hoe zorg je er voor dat de laagjes in tact blijven, wat zijn leuke toevoegingen aan het glas enz.

Na deze workshop weet u precies de do’s en dont’s op het gebied van cocktails shaken en presenteren. Kunt u uw vrienden imponeren?

Dine

Na al die heerlijke cocktails is het zaak om ook voor de inwendige mens te zorgen. Op 2 minuten lopen van de cocktail shake locatie hebben wij voor u een gezellig restaurant geselecteerd waar u een heerlijk hoofdgerecht met nagerecht kunt nuttigen. Wilt u graag wat uitgebreider tafelen kunt u natuurlijk ook kiezen voor een 3-gangen menu. Hierna kunt u er weer de hele avond tegenaan! Uiteraard kunt u ook eerst eten en daarna cocktail shaken.

Bij de boeking graag aangeven:

 • Of er vrouwen bij het gezelschap horen die zwanger zijn
 • Of mensen met de auto zijn
 • Of er jongeren zijn onder de 18 jaar
 • Of er mensen bij zijn die geen alcohol drinken

Wij hebben voor u ook cocktails zonder alcohol!

Prijs

Het arrangement Shake & Dine kost €50,- per persoon als u kiest voor het 2-gangen menu en €52,50 als u kiest voor het 3-gangen menu.

Hiervoor krijgt u:

 • 3 cocktails
 • Uitleg over de te gebruiken technieken
 • Alle ingrediënten
 • Begeleiding
 • Menu naar keuze

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Shake & Dine 2-gangen210 min.10100€ 50,00
Shake & Dine 3-gangen240 min.10100€ 52,50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit