Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Tilburg is Top – Quiz!

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 18,50 p.p
  • min. 10
  • 90 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Bent u een rasechte Tilburger of simpelweg fan van deze bruisende stad? Dan is de ‘Tilburg is Top – Quiz’ echt iets voor u! Tilburgse muziek, grappige weetjes en echte kennisvragen: tijdens deze quiz passeert echt alles de revue.

Wat kunt u verwachten?

Nadat de teams zijn ingedeeld barst de strijd los. In verschillende ronden zijn punten te verdienen. Behalve echte Tilburgse weetjes en muziek komen ook echte hersenkrakers en actieve spellen aan bod. Mocht (een deel van) de groep niet uit Tilburg komen is deze quiz dus ook goed te spelen. Nadat de punten zijn opgeteld en de winnaar bekend krijgt deze, behalve de eeuwige roem, een echte Tilburgse prijs!

Prijs

U betaalt voor de Tilburg is Top – Quiz €18,50 p.p.

Dit is inclusief:

  • Eén consumptie per persoon
  • begeleiding door instructeur
  • Tilburgse prijs

Wij vragen per volledige boeking €7,50 administratiekosten.

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit