Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Tilburgse Tapas Tocht

Werkwijze
Offerte aanvragen
 • v.a. 39,50 p.p
 • min. 10
 • 330 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Tilburgse Tapas Tocht
Jullie krijgen een wandeling met gids door de mooiste straatjes van Tilburg. Op de tocht verzamelen jullie bij diverse bijzondere delicatesse winkels jullie heerlijke diner dat jullie vervolgens op een prachtige vorstelijk locatie kunnen op eten!

 • Ontvangst met een hapje en drankje in het leukste koffie café van Tilburg. Hier krijgen jullie een picknickmand mee.
 • De gids neemt jullie vervolgens meer op pad in het Dwaalgebied, hier vertelt hij over de geschiedenis en de architectuur. Wandeling 1 uur tot max. 2 uur.
 • De volgende bijzondere locaties ontdekken jullie ook van binnen en hier halen jullie alle ‘Tilburgse Tapas’ op in de picknickmand:
  o   Villa Royal (Prins Heerlijk)
  o   Kaaszaak
  o   Zoete Zaken
 • Jullie arriveren op locatie om jullie buikjes rond te eten aan alle lekkernijen verzameld op de tocht. Bij deze theatrale locatie kunnen jullie binnen heel gezellig binnen of buiten in de prachtige tuin zitten.

(De genoemde locaties hierboven zijn bijna altijd voor deze activiteit beschikbaar, maar het kan voorkomen dat we de wandeling aan moeten passen in overleg met jullie.)

 Eten
De ‘Tapas van Tilburg’ zijn diverse heerlijke Mediteraanse tapas van de allerbeste kwaliteit. Verder wordt het menu aangevuld met een assortiment van de allerlekkerste kaasjes en een ambachtelijk chocolade dessert . Natuurlijk is dit menu ook erg geschikt als lunch.

Het is een erg ruim menu, dus inpakmaterialen zijn bijgeleverd om thuis verder te kunnen snoepen van het menu.

 Optioneel entertainment
Het theater menu van ‘Iksperiment’ is een perfecte aanvulling op deze ‘Tapas Tilburg  Tocht’. Zij serveren als ‘obers’ hun Menu Perdu bij jullie aan de dinertafel. De gerechten zoals ‘Ravioliedje’, ‘Escargots’, ‘Gijs met Slagroom’ en ‘Stukje Kaas’ zullen jullie verbazen, ontroeren en laten schaterlachen! Prijs op aanvraag.

Groepen
Voor groepen tussen de 10 en 50 personen. Meer mensen kan ook, dan maken we een arrangement op maat voor jullie. Voor een groep tussen de 10 en 25 personen wandelen we als 1 groep. Wordt de groep groter dan 25 dan splitsen we desgewenst de groep op en lopen we met 2 gidsen (i.v.m. de verstaanbaarheid van de gids).

Kosten
De prijs voor de Tilburse Tapas Tocht is €42,50 per persoon. Is uw groep groter dan 25 personen, dan betaalt u slechts €39,50 per persoon.

Daarvoor krijgt u:

 • ontvangst met hapje en drankje bij een creatief koffiecafé
 • max. 2 uur durende picknickmanden tocht met gids in Dwaalgebied (minimaal 1 uur)
 • buikje rond diner / inpakmateriaal om thuis verder te snoep

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurPrijs p/p
10 t/m 25 personen330 min.€42,50
26 t/m 50 personen330 min.€39,50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit