Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

VR Escape Game: La Casa de Dinero

Werkwijze
  • v.a. 20,- p.p
  • min. 8
  • 90 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

VR Escape Game: La Casa de Dinero – Het Spel
Ben jij de perfecte bankrover? Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Om daar achter te komen speel je deze spannende en uitdagende VR game La Casa de Dinero.

Tijdens deze game komen jullie erachter of jullie gezelschap stressbestendig genoeg is en of jullie beschikken over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid. De Professor daagt jullie namelijk uit met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om het geld te stelen. Samenwerking is vereist, want de aanwijzingen in de VR wereld heeft de rest van het team nodig om zo snel mogelijk alle raadsels en puzzels op te lossen om er zo snel mogelijk met de buit vandoor te gaan. Iedereen van de groep moet een keer de VR wereld betreden zodat al jullie kwaliteiten optimaal benut worden.

Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflixserie La casa de papel. Speel deze waanzinnige VR game tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie- of vriendendagje in een (horeca)locatie. Dit spel is geschikt voor 4 tot 6 personen per team. Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen.

Dit programma is inclusief:

  • Één consumptie (pils van de tap, wijn, fris, koffie, thee)
  • Enthousiaste en ervaren begeleider
  • Spel materialen
  • Prijs voor het winnende team

Prijs
Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. personenMax. personenPrijs
La Casa de Dinero90 min.8 personen16 personen€ 25,- p.p.
La Casa de Dinero90 min.17 personen31 personen€ 22,50 p.p.
La Casa de Dinero90 min.32 personen100 personen€ 20,- p.p.
Vrijblijvende aanvraag Bel direct