Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

VR Moorddiner: Grand Budapest Hotel

Werkwijze
  • v.a. 47,50 p.p
  • min. 8
  • 180 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

VR Moorddiner: Grand Budapest Hotel – Het Spel
Tijdens een heerlijke 3 gangen diner stap je om de beurt in een virtuele wereld. Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen. Vermoord in zijn eigen hotel… Wie heeft deze brute moord op zijn of haar geweten, waarom en hoe is het gebeurd? Zet de VR bril op en kijk goed om je heen! Los jij deze moord op?

Tijdens het spel verzamelen jullie hints en overleg met continu met je team. Het is namelijk niet mogelijk om het raadsel in je eentje op te lossen. De aanwijzingen in de VR wereld moeten jullie combineren met de aanwijzingen die op tafel liggen. Los tijdens het spel samen pittige raadsels op en ontrafel het mysterie! Aan het einde van het spel komt de waarheid naar boven. Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden. Dankzij jullie is de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden!

Dit spel is geschikt voor 4 tot 6 personen per team. Per team heb je één VR bril die rouleert en beschik je over alle attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen.

Diner
Tussen het spel door worden jullie voorzien van een heerlijk 3 gangen keuzemenu. Er is in het spel rekening gehouden met tijd voor alle gangen, dus jullie kunnen optimaal genieten van het diner en het spel.

Mocht er sprake zijn van dieetwensen of allergieën? Dat is natuurlijk geen probleem, daar komen we altijd wel uit.

Dit programma is inclusief:
– Één consumptie (pils van de tap, wijn, fris, koffie, thee)
– 3 gangen keuzemenu
– Enthousiaste en ervaren begeleider
– Spel materialen
– Prijs voor het winnende team

Prijs
Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. personenMax. personenPrijs
VR Moorddiner: Grand Budapest Hotel180 min.8 personen16 personen€ 52,50 p.p.
VR Moorddiner: Grand Budapest Hotel180 min.17 personen31 personen€ 50,- p.p.
VR Moorddiner: Grand Budapest Hotel180 min.32 personen100 personen€ 47,50 p.p.
Vrijblijvende aanvraag Bel direct