Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Whiskey Proeverij & Workshop

Werkwijze
  • v.a. 36,75 p.p
  • min. 10
  • 120 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Whisky, een sterke drank waar men nooit over uitgepraat raakt. Het is te verkrijgen in allerlei soorten en maten en wordt over de hele wereld geproduceerd.

Whiskey proeverij en workshop

Tijdens deze Whisky proeverij en workshop geeft een Whisky-expert een introductie over de oorsprong van Whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook de overeenkomsten tussen de varianten.

Na het proeven van een aantal verschillende Whisky’s gaat u zelf aan de slag met het combineren van smaken: u gaat zelf een cocktail maken met Whisky. Geeft u de voorkeur aan de Manhattan of de Old Fashioned, of maakt u liever iets anders?

Groepsgrootte

Het minimum aantal deelnemers voor de Whisky proeverij en workshop is 10 personen. De proeverij en workshop duurt 2 uur en is zeer geschikt voor vriendengroepen en families. Deze Whisky proeverij en workshop is een perfecte onderbreking of afsluiting van een zakelijke bijeenkomst.

Prijs

De prijs voor de Whisky proeverij en workshop is €36,75 per persoon.
In totaal proeft u 5 soorten Whisky en worden er samen 5 cocktails gemaakt. Tot slot maakt u zelf 1 cocktail om er vervolgens heerlijk van te genieten. De Whisky proeverij en workshop wordt begeleidt door een Whisky-expert.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
120 min.10 Personen250 Personen€ 36,75
Vrijblijvende aanvraag Bel direct