Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Quiz de Mol

Werkwijze
  • v.a. 15,50 p.p
  • min. 10
  • 90 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

De quiz

Voor we beginnen worden jullie ingedeeld in teams waarbij 1 iemand per team aangewezen wordt als De Mol. Uiteraard weet de rest van het team niet wie diegene is. Het doel van het spel is dat je als team zoveel mogelijk geld probeert te verdienen terwijl het doel van De Mol uiteraard is om de boel te saboteren. Bij iedere opdracht heerst er natuurlijk weer de vraag…wie kan je vertrouwen en wie is De Mol?

De quiz bestaat uit kennisvragen, verrassende muziekopdrachten, ‘doe’ opdrachten en veel meer. Hoe goed werkt jouw team samen terwijl er 1 iemand tegenwerkt?

Prijs en groepsgrootte

De Mol quiz kunnen wij verzorgen voor groepen tot 70 personen. Zijn jullie met meer? Geen enkel probleem; dan passen wij de opbouw aan en maken wij het geschikt voor de groep. We kunnen er voor kiezen om de quiz voor grote groepen met een half uur te verlengen.

Dit is inclusief:

  • Een consumptie per persoon (Koffie/thee, frisdranken, Pils van de tap)
  • Een of twee quizmasters (afhankelijk van de groepsgrootte)
  • Materialen
  • Prijs voor het winnende team

Weetje…

De Quiz “de Mol” is gebaseerd op het TV-programma Wie is de Mol. Het reality-spelprogramma ‘De Mol’ werd in 1999 door het Belgische productiehuis Woestijnvis geproduceerd naar het idee van haar programmamakers Bart De Pauw, Tom Lenaerts, Michiel Devlieger en Michel Vanhove. Het werd uitgezonden door de publieke omroep VRT en haalde meteen hoge kijkcijfers. In 2000 won het programma de prestigieuze Rose d’Or op het televisiefestival van Montreux. Het format is aan meer dan vijftig landen, waaronder Nederland, verkocht.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

 

DuurMin. personenMax. personenPrijs
Quiz de Mol90 min.10 Personen16 Personen€ 18,50 p.p.
Quiz de Mol105 min.17 personen32 personen€ 17,00 p.p.
Quiz de Mol105 min.33 personen of meer€ 15,50 p.p.
Vrijblijvende aanvraag Bel direct