Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Quiz: de Mol

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 18,50 p.p
  • min. 10
  • 90 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Het spel

Voor we beginnen worden jullie ingedeeld in teams waarbij 1 iemand per team aangewezen wordt als De Mol. Uiteraard weet de rest van het team niet wie diegene is. Het doel van het spel is dat je als team zoveel mogelijk geld probeert te verdienen terwijl het doel van De Mol uiteraard is om de boel te saboteren. Bij iedere opdracht heerst er natuurlijk weer de vraag…wie kan je vertrouwen en wie zijn De Mollen?

De quiz bestaat uit (ludieke) doe opdrachten, kennisvragen, verrassende muziekopdrachten en veel meer. Hoe goed werkt uw team samen terwijl er 1 iemand tegenwerkt?

Maatwerk

Uiteraard is het ook mogelijk om de Wie zijn de Mollen Quiz op maat te maken. Wat dacht u van speciale rekensommen waarbij we gebruik maken van leeftijden van uw collega’s, of muziekfragmenten waarbij het geboortejaar van de vrijgezel een grote rol speelt? U vraagt en wij draaien een leuke, verrassende gepersonaliseerde quiz in elkaar.

Prijs en groepsgrootte

De Wie zijn de Mollen Quiz kunnen wij verzorgen voor groepen tot 70 personen. Bent u met meer? Geen enkel probleem; dan passen wij de opbouw aan en maken wij het geschikt voor uw groep. We kunnen er voor kiezen om de quiz voor grote groepen met een half uur te verlengen.

De Wie zijn de Mollen Quiz kost €18,50 per persoon.

Dit is inclusief:

  • Quizmaster
  • Materialen
  • Prijs voor het winnende team
  • 1 consumptie per persoon (gewoon bier, wijn, frisdrank, koffie, thee)

Weetje…

De Quiz “Wie zijn de Mollen” is gebaseerd op het TV-programma Wie is de Mol. Het reality-spelprogramma ‘De Mol’ werd in 1999 door het Belgische productiehuis Woestijnvis geproduceerd naar het idee van haar programmamakers Bart De Pauw, Tom Lenaerts, Michiel Devlieger en Michel Vanhove. Het werd uitgezonden door de publieke omroep VRT en haalde meteen hoge kijkcijfers. In 2000 won het programma de prestigieuze Rose d’Or op het televisiefestival van Montreux. Het format is aan meer dan vijftig landen, waaronder Nederland, verkocht.

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

 

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
90 min.10 Personen200 Personen€ 18,50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit