Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Wie is de Rat?

Werkwijze
  • v.a. 27,50 p.p
  • min. 10
  • 150 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Het spel

In ca 2,5 uur ga je samen met je team in het centrum van Tilburg verschillende opdrachten uitvoeren. Er wordt gestreden tegen andere teams dus hoe beter de opdrachten worden uitgevoerd hoe meer kans op winnen! Wanneer je de opdrachten goed uitvoert kan je rattengeld winnen en wie het meest heeft verdient wint het spel.

Maar let op! In ieder team zit een rat die het spel probeert te saboteren en die er voor zal proberen te zorgen dat jouw team zo min mogelijk geld wint.

Vooraf wordt ieder team geïnstrueerd en worden de ratten aangewezen. Uiteraard is het de kunst van de rat om zijn missie geheim te houden.

Tijdens het spel komen o.a. creativiteit, behendigheid, een goed cijfermatig inzicht, algemene kennis en samenwerken aan bod. Wie is de Rat leent zich hierdoor uitstekend voor een teambuildingsdag.

Wie is de Rat XL

Wilt u uw dagje compleet maken met een diner? Kies dan voor Wie is de Rat XL. U drie gangen diner wordt dan verweven in het spel. U begint met het voorgerecht, vervolgens speelt u het eerste deel van het spel. Vervolgens volgt het hoofdgerecht met daarna het vervolg van het spel. Uiteraard wordt er geëindigd met een heerlijk nagerecht.

Groepsgrootte

De onderstaande prijs is gebaseerd op minimaal 10 personen. Bent u met minder personen? Geen probleem dan kijken we naar de mogelijkheden en maken we voor u een groepsprijs.

Prijs

Wie is de Rat kost €27.50 per persoon.

Dit is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/ thee en wat lekkers
  • Speluitleg
  • Begeleiding
  • Drankje achteraf (bier/wijn/fris)

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
Wie is de Rat?150 min.10100€ 27,50
Wie is de Rat XL360 min.15100€ 62,50
Vrijblijvende aanvraag Bel direct