Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Workshop Action Painting

Werkwijze
  • v.a. 34,50 p.p
  • min. 10
  • 150 - 120 min
Sanne Schellen
Action painting! Echt gaan doen! Wij zijn met 19 meiden geweest en hebben allemaal een super leuke dag gehad onder zeer goede begeleiding! Ook wordt er door de kunstenares heel leuk op de groep ingespeeld! De schilderijen zijn ook echt gaaf geworden! Bedankt!

Wel eens met verf gegooid?

Ervaar nu hoe het is om helemaal los te gaan met verf. Tijdens de workshop actionpainting gaan we wel degelijk een fraai kunstwerk maken voor thuis. Alleen de manier waarop, zit vol actie, zoals de naam actionpainting al doet vermoeden. Iedere deelnemer krijgt een grote houten plaat of schildersdoek en diverse schildersattributen. Alleen zijn die attributen verre van de normale penselen en kwasten! Daarna gaan we met oa. plastic handschoenen aan met zoveel mogelijk actie ons kunstwerk creëren. Van verf gooien tot het wegblazen van verf met een rietje tot gras plukken buiten om er in te verwerken! Bij actionpainten kunnen we het zo gek niet bedenken, alles mag…… U zult erg veel plezier met elkaar beleven aan deze workshop. Daarnaast zult u zich verbazen over het eindresultaat van uw kunstwerk! Een echte aanrader voor alke groepsvorm.

Groepsgrootte

De onderstaande prijs is gebaseerd op minimaal 10 personen en maximaal 50 personen. Bent u met meer personen? Geen probleem, dan kijken we naar de mogelijkheden en maken we voor u een groepsprijs.

Prijs

De Workshop Action Painting kost €34.50 per persoon.

Hiervoor krijgt u:

  • Alle materialen
  • Gebruik van beschermende overalls
  • Professionele Begeleiding
  • 1 Drankje

Let op: het is belangrijk om warme en enigszins oude kleding aan te trekken voor tijdens de workshop. Dit in verband met het feit dat de workshop in een loods wordt gegeven. U krijgt wel beschermende pakken, maar deze zullen wellicht niet alle rondvliegende verf tegenhouden!

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
120 min.10 Personen100 Personen€ 34,50
Vrijblijvende aanvraag Bel direct