Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Workshop Action Painting

Werkwijze
Offerte aanvragen
  • v.a. 34,50 p.p
  • min. 10
  • 150 min
Sanne Schellen
Action painting! Echt gaan doen! Wij zijn met 19 meiden geweest en hebben allemaal een super leuke dag gehad onder zeer goede begeleiding! Ook wordt er door de kunstenares heel leuk op de groep ingespeeld! De schilderijen zijn ook echt gaaf geworden! Bedankt!

Action Painting is een actieve manier van schilderen. Door je uit te leven met verf in verschillende kleuren krijg je een zeer levendig en kleurrijk schilderij dat je thuis of op kantoor aan de muur kunt hangen.

De Workshop Action Painting begint met een uitleg van een kunstschilderes over de schilderstechniek, die vervolgens op een klein doek uitgeprobeerd kan worden. Daarna is het tijd voor het echte werk, waarbij je helemaal los mag gaan op een groter doek. De manier van schilderen kan als zeer lachwekkend ervaren worden en heeft op sommigen zelfs een therapeutische werking!

Na afloop van de Workshop Action Painting krijgt u het doek wat u heeft gemaakt mee naar huis. Aan het einde van de workshop worden de gemaakte doeken door de docent gevernist zodat de doeken langer mooi blijven en minder vatbaar zijn voor invloeden van o.a. licht en vocht.  Zij zal met jullie een afspraak maken voor wanneer de doeken kunnen worden opgehaald.

Thema

Bij de Workshop Action Painting is er de mogelijkheid om vooraf een thema te bedenken voor de schilderijen die gemaakt zullen worden. Hierbij kunt u voor een bedrijfsuitje denken aan het thema ‘samenwerken’, voor een vrijgezellenfeestje is het thema ‘trouwen’ leuk, maar ook thema’s zoals ‘zomer’ of ‘kerstmis’ zijn erg leuk om mee te werken.

Groepsgrootte

De onderstaande prijs is gebaseerd op minimaal 10 personen en maximaal 50 personen. Bent u met meer personen? Geen probleem, dan kijken we naar de mogelijkheden en maken we voor u een groepsprijs.

Prijs

De Workshop Action Painting kost €34.50 per persoon.

Hiervoor krijgt u:

  • Alle materialen
  • Doek van 50x60cm
  • Gebruik van beschermende overalls
  • Begeleiding
  • Koffie of thee
  • Wat lekkers bij de koffie of thee
  • Cd met foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshop

Let op: het is belangrijk om warme en enigszins oude kleding aan te trekken voor tijdens de workshop. Dit in verband met het feit dat de workshop in een loods wordt gegeven. U krijgt wel beschermende pakken, maar deze zullen wellicht niet alle rondvliegende verf tegenhouden!

Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. pers.Max. pers.Prijs p/p
150 min.10 Personen50 Personen€ 34,50

’s Avonds een drankje drinken?

Boek een hotelovernachting bij onze partner Mercure Tilburg (centrum, 4 sterren) of Ibis Tilburg (naast Willem II stadion, 3 sterren). Want wie wil er nou naar huis als het net gezellig is?

Boek direct via onderstaande link

Deel deze activiteit