Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Workshop Keramiek Versieren

Werkwijze
  • v.a. 35,- p.p
  • min. 8
  • 210 min
Suzan Braam
We hebben een erg leuke dag gehad in Tilburg! De activiteiten sloten goed op elkaar aan, we hoefden gelukkig ook steeds niet ver te lopen. Wat natuurlijk ook fijn was, is dat we mooi weer hadden!

Keramiek versieren – Workshop
Wat is er leuker dan jouw heerlijke hapjes of gerechten te kunnen presenteren op een eigen gedecoreerde schaal, bord of kom. We gaan de schalen, borden of kommen van keramiek versieren d.m.v. diverse glazuurtechnieken. Stap voor stap nemen we alle glazuurtechnieken met je door: de plak/ afdek techniek, de Scrafito techniek, de overtrek techniek middels carbonpapier en de leukste van allemaal: de Bellenblaas techniek

De glazuurtechnieken worden stap voor stap behandeld zodat je een goede indruk krijgt van wat de verschillende technieken inhouden. Je maakt tijdens deze workshop jouw werkstuk(ken) helemaal af. Van A tot Z.

Voor wie is de workshop Keramiek versieren?
Iedereen is welkom! Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel! Er is voldoende ruimte voor individuele begeleiding en uitleg over de diverse technieken. Belangrijk tijdens al mijn lessen en workshops is ontspanning, inspiratie, plezier en het ontdekken en vormgeven van jouw creatieve ideeën en mogelijkheden. De workshop is echt voor jong en oud, van een bedrijfsuitje tot een familieuitje.

Dit programma is inclusief:

  • Een proeftegel
  • Een Japanse of ovale schaal, twee ronde borden of twee kommen
  • Decoratiematerialen
  • Stookkosten
  • Koffie/thee en een lekkernij

Je eigen werkstuk
Twee weken na de workshop kun je jouw kunstwerk ophalen zodat je eigen werkstuk in je eigen huis kan pronken. Want wat is er nou leuker dan straks hapjes te serveren op je eigen gedecoreerde schaal, bord of kommetje.

Extra
Laat je kunstwerk glazuren voor een meerprijs van € 7,50.

Prijs
Wij vragen per complete boeking €7.50 reserveringskosten.

DuurMin. personenMax. personenPrijs
Workshop Keramiek Versieren210 min.8 personen40 personen€ 35,- p.p.
Werkstuk glazurennvt€ 7,50 p.p.
Vrijblijvende aanvraag Bel direct