Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Vriendenuitje

Vriendenuitje

Als vriendengroep moet je af en toe even samen iets onwijs leuks doen. Samen onvergetelijke herinneringen maken. Daarom is het tijd om een vriendendag te plannen. Alleen hoe vul je nou zo’n dag in? Laten wij daar nu al eens goed voor jullie over nagedacht hebben. Het enige dat jullie nog hoeven te doen is een datum te prikken. Wij hebben voor jullie een overdag programma en een programma voor heel de dag in elkaar gezet.

Tijdens het overdagprogramma sturen we jullie, bewapend met een smartphone, in verschillende groepen richting het centrum van Tilburg. Daar gaan jullie de strijd aan tegen elkaar en zullen jullie elkaar op verschillende momenten moeten uitdagen. Welke groep de anderen te slim af is, zal als winnaar uit de bus komen. Hierna zullen jullie wel dorstig zijn en dat is maar goed ook. Als jullie weer op adem zijn gekomen, hebben we namelijk een toffe cocktailworkshop voor jullie klaar staan. Leer hoe je cocktails maakt, wat erin zit en hoe ze smaken, nomnomnom.

Het programma voor de hele dag begint hetzelfde. We sturen jullie, bewapend met de speciale smartphones, wederom de stad in voor een hele toffe citygame. Nadat er één groep heeft gezegevierd en jullie op adem zijn gekomen, hebben we andere plannen voor jullie. Daarna zullen er namelijk een aantal stalen rossen voor jullie klaarstaan in de vorm van chopper bikes. Bewapend met een route gaan jullie een heerlijk tochtje fietsen. Geen nood, we zorgen dat jullie langs voldoende kroegen komen om jullie keel te smeren. Na de tocht belanden jullie met je neus in de boter, of eigenlijk in de hamburger. Want jullie zullen wel honger hebben.

Na het eten hebben we nog een leuke activiteit voor jullie klaarstaan. Jullie mogen namelijk het tegen elkaar opnemen in een quiz naar keuze. Je kan hierbij kiezen uit een Voetbalquiz, een Pubquiz, Hollandquiz of een Typisch Tilburg Quiz.

  • Vriendenuitje overdag € 55,-
  • Vriendenuitje hele dag € 85,-