Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Vrijgezellenfeest Man

Vrijgezellenfeest Man

Je beste maat gaat trouwen, zich vastleggen en zijn trouw beloven aan één enkele vrouw. Dat kan toch niet zonder eerst met zijn maten helemaal los te gaan? Daarom is een vrijgezellenfeest een echte must voor elke vriendengroep. Helaas is het plannen van een vrijgezellendag een heel gedoe. Door middel van dit arrangement hoef jij alleen de datum te prikken samen met je vrienden en wij regelen voor jullie de rest.

We hebben twee arrangementen voor jullie, eentje voor alleen een overdagprogramma waarbij we jullie gedurende 4 a 5 uur meenemen voor een hele toffe kroegentocht met een step waarbij we afsluiten met een heerlijke biertasting. Bij dit arrangement zijn jullie een beetje fysiek bezig, hebben jullie voldoende lekkere biertjes en is er vooral gedacht aan de gezelligheid en de lol. Tijdens de kroegentocht zullen jullie namelijk tijdens de bierstops hilarische spelletjes gaan spelen.

Het andere arrangement is een dagvullend programma, waarbij jullie ook actief bezig zullen zijn, maar er ook voldoende ruimte is voor een heerlijk biertje, goed eten en heel veel gezelligheid en lol samen. Eerst kunnen jullie kiezen voor een streetgolf of city soccer, waarbij jullie golfend of voetballend door Tilburg trekken en het tegen elkaar opnemen. Daarna staat er een bierproverijtje voor jullie klaar, want al die arbeid maakt dorstig! Als jullie je bier op hebben (adje voor de sfeer) staan er stoere chopper fietsen voor jullie klaar en fietsen jullie een heerlijk rondje langs een paar kroegen. Hier kunnen jullie je tong weer bevochtigen met een heerlijk glaasje gerstennat. Na de kroegentocht staat er een sappige burger op jullie te wachten. Na het eten hebben we nog een leuke activiteit voor jullie klaarstaan. Jullie mogen namelijk het tegen elkaar opnemen in een quiz naar keuze. Je kan hierbij kiezen uit een Voetbalquiz, een Pubquiz, Hollandquiz of een Typisch Tilburg Quiz.

  • Vrijgezellenfeest man overdag € 50,-
  • Vrijgezellenfeest man hele dag € 75,-