Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Vrijgezellenfeest Vrouw

Vrijgezellenfeest Vrouw

Je BFF gaat trouwen! Dat betekent dat het hoog tijd is om een vrijgezellenfeestje te plannen! Even lekker een hele dag gek doen met de meiden. Helaas is het plannen van een vrijgezellenfeest altijd een heel gedoe. Gelukkig hebben wij voor jullie een compleet arrangement samengesteld. Hierdoor hoeven jullie alleen de dag vast te leggen met de meiden en wij regelen voor jullie de rest.

We hebben twee arrangementen om uit te kiezen voor jullie, eentje bestaat uit een overdagprogramma en we hebben er nog eentje die een hele dag duurt. Tijdens het overdagprogramma sturen we jullie eerst de stad in voor een hele leuke citygame. Jullie gaan namelijk uitzoeken hoe en waarom een bekende Tilburgse textielbaron om het leven is gekomen in dit Tilburgse cluedospel. Daarna laten we jullie plaatsnemen aan beide kanten van de bar, tijdens onze cocktailworkshop. Onze bartender leert jullie alle kneepjes van het vak terwijl jullie de lekkerste cocktails maken en drinken.

Het programma voor de hele dag, bestaat ook uit de citygame en de cocktailworkshop. Maar voorafgaand aan de cocktaillworkshop gaan jullie eerst een heerlijk hapje eten.

  • Vrijgezellenfeest vrouw overdag € 50,-
  • Vrijgezellenfeest vrouw hele dag € 75,-