Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

5 Redenen om stage te komen lopen bij Ontdek Tilburg!

Geplaatst door Joleen Jansen op 2 juli 2014.

Stagiaires; ze zijn van onschatbare waarde voor ons bedrijf, maar ook altijd een uitdaging om de juiste te vinden. Wij zitten het jaar rond, naast de huidige kantoorbezetting (Errol ,Geoffrey en Bob), met 2 stagiaires. Deze dames en heren komen overal vandaan. Van Rotterdam tot aan Eindhoven en van de Fontys tot aan de Avans Hogeschool. Het maakt ons niet zozeer uit waar ze vandaan komen, als ze maar passie hebben voor de branche en hongerig zijn om te leren. Vooral die laatste eigenschap is van groot belang, maar o zo lastig om met één sollicitatie gesprek te beoordelen.

Daarom hebben we een hele tijd geleden besloten om onze stages onbetaald te maken. Allereerst omdat je de stagiaires die op zoek zijn naar de hoogste stagevergoeding en die het niet uit maakt wat ze doen gelijk afschrikt. En anderzijds houd het ons scherp omdat wij vinden dat we ze een extra interessante stage moet bieden, juist omdat wij geen vergoeding geven.

Waarom zou je dan wel stage komen lopen bij ons?

1: We zijn een jong bedrijf waar een open communicatie structuur heerst en waarbij iedereen even belangrijk is. Geen zware hiërarchie en jij als stagiaire hebt net zo veel inbreng als de vaste medewerkers.

2: We laten je alle facetten van het vak zien. Ons bedrijf bestaat uit een zogenaamde voor- en achterkant. Zo nemen we je mee in alle back-office processen, van telefonische klantcontacten tot het versturen van de factuur en het bijhouden van de planning. Maar uiteraard laten we je ook de voorkant zien en mag je mee op uitvoer.

3: Je leert voor groepen spreken en je aan te passen op de doelgroep. Als je als instructeur je instructie moet doen dan is het een wezenlijk verschil of je dit voor het management van een bedrijf moet doen of voor een uitgelaten groep vrijgezellen. Het aanvoelen van de do’s en dont’s is iets waar je hele leven plezier van zult hebben.

4: Bij ons mag je fouten maken. Ik ben van mening dat je het meeste leert door mensen in het diepe te gooien om vervolgens te kijken hoe goed ze kunnen zwemmen. Ik sta altijd langszij maar het geven van verantwoordelijkheid zorgt er voor dat de meesten deze verantwoordelijkheid oppakken en vervolgens veel beter presteren.

5: Werken bij ons is gewoon gezellig en leuk. Hoe gaaf is het dat je in een branche werkt waarbij de klanten eigenlijk altijd blij zijn omdat ze iets leuks gaan doen? Het is aan ons om die positiviteit en gezelligheid vanaf het begin uit te stralen zodat de beleving begint aan de telefoon en niet pas op de dag zelf.

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je op zoek naar een te gekke stage plek? Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en passievolle stagiaire vanaf september 2018, dus stuur snel je CV en motivatie naar ons toe en wie weet ga jij een super leuke en leerzame tijd tegemoet na de zomer!

Ik kijk uit naar jouw mail!

 

Groetjes Errol, Geofrrey en Bob