Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Na regen komt zonneschijn…toch?

Geplaatst door Joleen Jansen op 19 augustus 2014.

Na regen komt zonneschijn…toch?

Twee weken is het al aan de gang; regen, regen en nog eens regen. En als we de weersvoorspellingen mogen geloven laat de zon ook nog wel even op zich wachten. Zo ontzettend jammer, want er worden zo veel leuke evenementen georganiseerd in Tilburg die een fijn straaltje zonneschijn zeker op prijs zouden stellen.

Ook bij ons op de zaak kunnen we goed merken dat het weer niet zo goed is. Minder boekingen en ook qua bootverhuur is het rustig. Zo was het op de eerste Drijf In filmavond van dit jaar een stuk rustiger dan vorig jaar en ziet het er naar uit dat het as vrijdag ook niet afgeladen vol zal zijn.

Weersafhankelijke business

Alhoewel ik weet dat onze business deels afhankelijk is van het weer, sta ik er soms toch versteld van wat voor effect het heeft. Stiekem behoorlijk irritant want als je ergens geen controle over hebt is het weer.

Daarom maken we er gewoon het beste van op de zaak. Het vele hozen zien we als goede conditietraining en doordat het rustiger is met boekingen hebben we weer meer tijd voor andere zaken die normaal in de zomer blijven liggen.

Top 3 slecht weer activiteiten

Maar wat als je toch wat wil doen? Hieronder de top 3 van leuke activiteiten die ook bij slecht weer voor een zonnige dag zorgen

1: D’n Hollandsche Kroegkwis
2: Rondleiding bij La Trappe
3: Bungee Soccer

Zonnendans

Maar wachten tot het lekker weer wordt, dat is ook zo saai. Daarom introduceren we in onze strijd tegen de regen, de Zonnendans. Zo mooi het voorjaar was, zo slecht is voor ons de zomer dus wagen we er een dansje aan.  Daarom doen wij sinds kort ‘smorgens De Zonnendans. We weten niet of het werkt, maar leuk is het zeker!

Win!

Stuur ons jouw gekste, ludiekste en meest fantastische zonnendans en maak kans op 2 kaartjes voor de Drijf In filmavonden in augustus.

Nou beste lezers, tot zover weer mijn blog die natuurlijk weer veel langer is geworden dan verwacht, maar hoe leuk! Ik had namelijk aan het begin niet bedacht dat ik de zonnendans voor jullie op film ging zetten dus zo kan je middag ineens een heel andere wending krijgen. Ik ben benieuwd wat de volgende blog brengt!

Tot snel!

 

Foto: Mark van Tilborg