Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Bedrijfsuitjes in Brabant; boeiend en blits!

Geplaatst door Joleen Jansen op 28 oktober 2014.

Bedrijfsuitjes in Brabant; boeiend en blits!

Ken je dat? Dat er iets al een hele tijd op je to do lijstje staat, maar dat het maar niet gebeurd? Gewoon omdat je niet weet waar je moet beginnen.  Bij mij was dat het schrijven van SEO vriendelijke teksten voor de website. Voor degene die geen idee hebben wat dat is; dit zijn teksten die gebaseerd zijn op zoekwoorden waar jij als bedrijf op gevonden wil worden.

Een behoorlijke uitdaging want je wil een tekst schrijven die lekker wegleest, maar er zijn ook allerlei regeltjes waar je je aan moet houden wil google jouw tekst nuttig vinden. Een heel gedoe kan ik je zeggen, waarbij ik geregeld met de handen in het haar zat!

Ik moest namelijk al tijden 2 teksten schrijven; 1 voor de term Bedrijfsuitjes Brabant en de andere is Vrijgezellenfeest Tilburg. Twee zoekwoorden waar behoorlijk om gestreden wordt door mijn collega aanbieders in uitjes-land. Iedereen wil natuurlijk bovenaan staan als De Grote Potentiële Klant op zoek gaat naar een invulling van zijn dag.

Maar ik moet eerlijk zeggen, ik ben best een beetje trots op mezelf want de eerste tekst staat! Eureka! Je moet even naar beneden scrollen, maar dan heb je ook wat. Met de duidelijke, doch ludieke titel Bedrijfsuitjes Brabant; boeiend en blits tegelijk hoop ik weer in een beter blaadje bij google te komen. Want daar gaat het tenslotte om, dat google jou zo leuk en interessant vindt dat hij jou bovenaan zet zodat een fantastisch uitje voor Den Klant slechts een muisklik away is.

Dus lieve Potentiële Klanten; kom maar op! Wij zijn er klaar voor hoor! Voor leuk en ludieke bedrijfsuitjes in heel Brabant kan je bij ons terecht. Want ook buiten de stad weet Ontdek Tilburg haar creativiteit in te zetten voor een te gek personeelsfeest of bedrijfsuitje.

Tot snel!

Groetjes Joleen