Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Coole Kerstborrels

Geplaatst door Joleen Jansen op 3 november 2016.

Coole Kerstborrels

Nu de wintertijd is ingegaan, de pepernoten in de winkels liggen en de borden “kerstbomen te koop” weer uit ‘t stof gehaald worden kunnen we er niet meer om heen; we gaan richting het einde van het jaar. En dat betekent; kerstborrels!

Hoe is dat bij jullie geregeld op het werk?

Is het een kwestie van kerstpakket cashen, een drankje teveel in de bedrijfskantine naar binnen schuiven na de super suffe speech van de baas en dan naar huis? Of pakken jullie echt uit?

Uit onderzoek is gebleken dat een ruime meerderheid van de medewerkers een kerstpakket of borrel als een blijk van waardering ziet. Wat dus inhoud dat jij als bedrijf dus kan scoren met een Coole Kerstborrel. Want hoe beter jouw borrel of uitje aansluit op jouw personeel of collega’s hoe beter de sfeer.

Omdat wij jou natuurlijk deze status van Coole Kerstborrel Organisator gunnen hierbij een top 3 waarbij je zeker punten scoort bij jouw personeel of collega’s

1 Citygame De Erfenis
Onze good old favourite! En met good old, bedoelen we niet ouderwets want dit smartphone spel is verre van ouderwets, maar heeft zijn sporen de afgelopen jaren meer dan verdiend.
Doordat het interactief is worden alle teams het hele spel door uitgedaagd en daardoor wordt zelfs het minst actieve team fanatiek. In 2 uur tijd dient ieder team zoveel mogelijk geld uit de geven en dit kan door het goed beantwoorden van vragen, het vervullen van ludieke foto opdrachten en real time uitdagen van de andere teams in het casino.
Na afloop nemen we iedereen nog even mee in het gespeelde spel met een leuke presentatie waarin de gemaakte foto’s natuurlijk niet mogen ontbreken.

Iets voor jouw team: klik hier voor meer info

2 Diner spel
Wil je toch liever een fijne binnen activiteit waarbij ook aan de inwendige mens gedacht wordt? Dan is een dinerspel echt iets voor jullie. Hier combineren we een quiz met lekker eten. Tussen de gangen door spelen we de quiz waardoor lekker kletsen met je collega’s afgewisseld wordt door een heuse strijd.

We hebben verschillende dinerspellen zoals het Typisch Tilburgs Dinerspel of Hollandsch Happen en Kennis Tappen maar uiteraard kan onze pubquiz Witte Gij ’t ook prima gecombineerd worden met lekker eten.

3 Bierproeverij
Maar zijn al die spellen niks voor jullie en wil je gewoon informeel lekker samenzijn? Leuk dit dan op met een lekkere bierproeverij. Laat jezelf verrassen door de heerlijke biertjes van onze wisseltap en misschien ontdek jij wel een nieuw lievelingsbiertje of wellicht ontdek je kanten van je collega’s die je voor de bierproeverij niet had verwacht :)

Meer info vind je hier

Mocht jij nou toch echt iets anders willen omdat je verwacht dat je met deze tips niet de status van Uber Coole Kerstborrel Organisator in de wacht sleept? Bel me dan gewoon even dan weet ik zeker dat we er samen wel uit komen.

Succes met het organiseren van jouw Coole Kerstborrel!

Groetjes Joleen