Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Hoe maak jij je zomer zonnig?

Geplaatst door Joleen Jansen op 12 juli 2016.

Terwijl ik dit schrijf kijk ik naar buiten en regent het pijpenstelen. De zomer is nu officieel 21 dagen bezig maar van onze weergoden moeten we het op dit moment helaas niet hebben. We zullen de zomer dus zelf zonnig moeten maken! Want klagen is soms reuze fijn, maar het lost natuurlijk niets op.

Daarom speciaal voor jou deze Zonnige Zomer Top 3 activiteiten die ook super leuk zijn als het weer ons wat in de steek laat.

1: De Binnentuin BBQ; als ik aan de zomer denk dan denk ik altijd aan lekker eten en drinken, buiten. Deze BBQ is super geschikt omdat als het weer wat minder is we de tuin kunnen overdekken waardoor je toch het zomerse buitengevoel hebt zonder dat jou steak nat regent. Een aanradertje!

2: Bike, Beer & Burger; dit is een heus stoere mannen arrangement (maar ook stoere vrouwen mogen aansluiten hoor). Omdat je de fietsroute met je stoere bike zo lang en zo kort kan maken als je zelf wil is het uitermate geschikt voor onze Hollandse zomers. Want is het weer wat minder dan stop je gewoon wat vaker voor een gezellige droge kroeg. De combinatie met een bierproeverij en een flinke sappige burger maakt dat dit een waardige nummer 2 is.

3: Quizzzz time; wij hebben verschillende quizzen in ons assortiment die op ieder gezicht een stralende glimlach zullen toveren. Van Tilburg is Top tot Ik hou van Holland tot de good old Pubquiz. Onze zonnige quizmasters gooien graag wat olie op het vuur om de competitie aan te wakkeren en zo te zorgen voor een verhitte strijd.

Kortom; wacht niet tot de zon gaat schijnen maar neem het heft in eigen hand en zorg er zelf voor dat jouw zomer super zonnig wordt.

Graag tot snel!

Groetjes Joleen

Ps: die zonnige knapperd op de foto is mijn dochtertje. Die laat zich niet tegenhouden door een beetje regen en creëert met haar eigen fantasie een zomers festijn op iedere regenachtige dag :)